Megalakult a Nemzeti Légió, de elvesztek az erdőben

0

Toroczkai László tegnap coming outolt a Magyar Gárda 2.0-val, de az új masírozószervezet tagjait azóta nem találják, hogy kiképzésre bementek a budai erdőkbe.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke sajtótájékoztatón mutatta be „új honvédelmi szervezetüket” a Nemzeti Légiót. Az új szervezet magyarság iránti nemzeti elkötelezettségét a szervezetet vezető francia idegenlégiós Födelmesi László és egy dublini giroszos biztosítja.

Mint Toroczkai elmondta, a Légiót a Magyar Gárda gerincét felhasználva akarja megvalósítani. Orvos-szakértőink szerint ez elég ambíciózus terv, ugyanis sehol a világon nem végeztek még sikeres gerincátültetést.

A Nemzeti Légió azonban nem is a gerinctranszplantációs terveivel, hanem a terepszínű egyenruhájával keltett feltűnést, ami azért is furcsa, mert a terepszínű ruha lényege, hogy elkerüljék a feltűnést.

Ez egyébként később sikerült is, ami onnan tudható, hogy Toroczkai aggodalmas üzenetet posztolt facebookon:

Segítsetek! Nemzeti Légiós bajtársaink tegnap gyakorlatra kivonultak a Hűvösvölgybe és azóta nem találják egymást. Én mondtam nekik, hogy baj lesz abból a terepszínű ruhából, miért nem maradunk a láthatósági fehér ingnél és adunk mindenkinek alapfelszerelésként citerát, de nem hallgattak rám! Ha látjátok őket, kérlek szóljatok, és segítsétek őket kijutni az erdőből! Különös ismertetőjegyük, hogy nem látszanak, de nagyon fáj nekik Trianon.

Munkatársunk közben arról értesült, hogy a Nemzeti Légiónak hamarosan új indulója is lesz, amit Fluor Tomi ír, a refrénje pedig az lesz, hogy

Álljunk össze, mint két kicsi légió!

(Az OLKT véleménye erről és a hasonló cikkeiről: Egyszerűen imádom az ironikus humorát a Hírcsárdának. Mindig a legaktuálisabb és az embereket érdeklő témákban ír. A műfaj persze szokatlan sok magyarnak. Egyik részük KAMU-nak tartja, másik részük meg egyszerűen nem érti a sajátos humort. Sokkal nagyobb figyelmet érdemelne a LAP és a facebook-os oldal is)
Forrás:http://hircsarda.hu/2019/05/15/megalakult-a-nemzeti-legio-de-elvesztek-az-erdoben/