Mégis kilakoltatják a végtag nélküli édesanyát!

0

Bármelyik pillanatban az utcára tehetnek egy tiszaújvárosi édesanyát: egy rossz munkagép miatt elvesztette a kezét, az állását, és azóta nem tudta fizetni a hitelét. Az asszony hiába könyörgött a banknak, hogy legyenek tekintettel a helyzetére, a pénzintézet azonban még csak válaszra sem méltatta, inkább továbbadta tartozását a követeléskezelő felé. Már a végrehajtóknál van az ügye.

6,2 milliós tartozással simán továbbadták a követeléskezelőnek. Ott ez az az összeg felkúszott 7 millióra. Ők sem voltak hajlandók semmilyen egyezségre, továbbadták a helyi végrehajtónak, aki már 8 milliót követel tőlem. Csak a jóindulatán múlik, hogy meddig maradhatok még a lakásban.

A kilátástalan helyzetbe került asszony megpróbált önkormányzati lakáshoz jutni, hogy legyen hova mennie, ha kilakoltatják, de azt a választ kapta, jelenleg nincs üres lakás. Megpróbált munkát is kérni az önkormányzattól, ám ebben sem tudtak neki segíteni. Arra kérték, érdeklődjön gyakrabban, ha majd tudnak, segítenek.

Az ügye közben végrehajtásra került, így hamarosan kilakoltatják.

Korábban 4,2 millió forint hitelt vett fel svájci frankban. Ezt csaknem nyolc évig rendesen fizette. A baleset után azonban munkaképtelenné vált, így tovább nem tudott már törleszteni.

 

 

olkt.hu/24.hu
[xyz-ihs snippet=”olkt”]