Megjelent Soros György “Mein Plan” című műve

Végre tételesen megismerhetjük, hogy mit is rejt a Soros-terv. A migránsok kötelező betelepítése benne a legkevésbé durva pont.

Soros György “Mein Plan”, szabad fordításban “Az Én tervem” című könyve, amiből végre pontosan megtudhatja mindenki, hogy mit is rejt a Soros terv.

Eddig csak a migránsok kötelező betelepítéséről, a nekik juttatandó 10 millió forintról tudtunk, valamint, hogy fia, Alex olyan durva bulikat szervez, ahol csak úgy folyik a rozé. De ha valaki beleolvas a könyvbe, gyorsan kiderül számára, hogy a migránsok a legkevésbé durva dolog, amit Soros ránk akar erőltetni.

Mi elolvastuk, hogy Önöknek már ne kelljen. Íme a főbb pontok:

  1. Liftek a hármas metróban. Soros mozgássérülteket és babakocsis anyukákat akar rászabadítani a békésen utazó magyar emberekre.
  2. A nemek eltörlése. Csak a baj van abból, hogy férfi meg nő, meg hogy a nők állandóan nyivákolnak, hogy a férfiak verik őket. Ha mindenkit egységesen átműtenek férfivá akkor megszűnnek az egyenlőtlenségek. Külön pozitív hozadéka lenne a lépésnek, hogy így nem kéne kötelezővé tenni a homoszexualitást, hiszen úgyis az maradna az egyetlen lehetőség.
  3. Homoszexualitás kötelezővé tétele, ha mégsem megy a nemek eltörlése.
  4. A határok eltörlése. Ha nincs határ, nincs illegális határátlépés sem. A határok őrizetének eddigi költségeit mind a migránsoknak adná Soros, ami mellé adna nekik megerőszakolható nőket és gyerekeket is, mielőtt azokat férfivá műtenék.
  5. Soros György már nem is migránsokat akar betelepíteni, hanem a magyarokat akarja a migráns országokba átköltöztetni.
  6. A szabad sajtó, mint Origo, 888 és Pesti Srácok elhallgattatása.
  7. A mobiltelefonokon csak kihangosítóval, headset nélkül szabad majd beszélni. A buszmegállókban ezt a BKV ellenőrei tartatják majd be az utazóközönséggel.
  8. Akit nem költöztetnek át migráns országokba, annak kötelező lesz kisemmizve a híd alá költöznie, de csak miután áttért az iszlám ÉS a zsidó hitre.
  9. Magyarországot automatikusan külföldiek vásárolják fel, de a pénzt, amiért felvásárolták, nem Magyarországnak fizetik ki, hanem saját maguknak. Soros ezen az üzleten saját bevallása szerint már most keresett 200 ezer milliárd dollárt.
  10. És végezetül a Három Végső Csapás: a drogok kötelezővé tétele, a pedofília bátorítása és az SZDSZ felélesztése és kormányra juttatása (utóbbit kizárólag akkor, ha Gyurcsány Ferenc hajlandó lesz elvállalni a miniszterelnökséget)

Forrás és az eredeti cikk itt olvasható, de készüljön fel az akinek semmi humorérzéke nincs, hogy ne szívja mellre ezt az ironikus írást, amit persze mindenkinek ajánl az OLKT. http://hircsarda.hu/2017/11/24/megjelent-soros-gyorgy-mein-plan-cimu-muve/