Megjött a főnöktől a pénz!

0

“Megjött a főnöktől a pénz. Ti is kaphattok belőle, ha jöttök szombaton tüntetni” – ezzel a címmel posztolta ki a fenti képet Facebook oldalára a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Az ellenzék szombatra hirdetett meg kormányellenes tüntetést a a Hősök terére, valamint később a Kossuth térre.

Kovács Gergely, a kétfarkúak elnöke a Magyar Hangban ma megjelent interjúban egyébként azt mondta: jelenleg egy ellenzéki pártnak Magyarországon csak azok az eszközei, amiket az elmúlt hetekben láttak. Ugyanakkor szerinte a Fideszt szerinte csak akkor lehet leváltani, ha a jelenlegi pártok már nem léteznek.

Egyúttal hozzátette:

“Ma Magyarországon a politika arról szól, hogy a szereplők direktben szidják egymást, ami tovább hergeli az embereket, és még több haragot szül. A legtöbb politikus pedig nem csinál mást, mint hogy biztosítja a választóinak a napi kötelező haragadagot.Mi ebből szeretnénk kimaradni.”

Forrás:https://privatbankar.hu/kozerdeku/a-nap-kepe-megjott-a-soros-penz-holnaptol-osztogatjak-323783?fbclid=IwAR1JQG0rJ9YY8qELq2Nbk-hiGTQtDgknfCAgfTs5B_Yadx7H8aHLu-QKjkk