Megszavazta a Fidesz: Új rendelet: szilveszterkor betiltják a kutyákat

0

Előrelátó a Fidesz: Sok kutya tavaly  megint nem bírta a szilveszteri zajokat, ezért új rendszabályokat vezetnek be 2019 szilveszterére.

Szilveszterkor továbbra is szabad lesz tűzijátékot vásárolni és fellőni, és egyéb pirotechnikai eszközt használni, viszont tilos lesz szilveszterkor kutyát tartani. Sok kutya ugyanis nem bírja a szilveszterrel járó zajokat, és azzal, hogy folyamatosan beszarnak, megzavarják a szilveszterezők nyugalmát.

Több tűzijátékozó is arról panaszkodott, hogy kutyák vonyítottak, miközben a rakétáikat lőtték volna fel, és a kutyákat még az sem térített jobb belátásra, ha petárdákkal dobálták meg őket.

„Odadobtam neki, hogy Fickó hozd vissza, erre leszakadt a hülye kutya feje. Hát én nem tehetek róla, hogy ilyen gyenge fejű kutyát tart valaki” – számolt be élményeiről egy szilveszteri bulizó.

Megkérdeztük az Emberi Erősfosások Minisztériumának szilveszterügyi főosztályvezetőjét a tervezet hátteréről, és az alábbi választ kaptuk:

Ennek az őrületnek véget kell vetni! Ez csupán egyetlen nap egy évben, igazán elvárható lenne, hogy a gazdáik legalább ilyenkor elvigyék a dögeiket, valami barlangba, vagy valahova, ahol csendben vinnyoghatnak. Ezeknek a liberál-kommunista csökevénynek, amit kis házi kedvencnek neveznek, a mi világképünkben nincsen helyük. Ezek a legjobb esetben is csak arra jók, hogy az éppen megvert feleségünk véletlenül átessen rajta.

OLKT: Felhívom az olvasók figyelmét, hogy ne minősítsék ezt kamu hírnek, mert csupán a Hircsárda ironikus cikke. :)http://hircsarda.hu/2018/01/03/uj-rendelet-szilveszterkor-betiltjak-a-kutyakat/