MEGSZÓLALT Dr VIGH ANDRÁS osztályvezető főorvos is a SZÍVSEBÉSZETI OSZTÁLYON TÖRTÉNTEKRŐL!

0

23 évig dolgoztam a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Szívsebészet Osztályán,az utóbbi években főorvosként vettem részt az osztály életében. Márciusban jelentettem be,hogy elhagyom az osztályt,a továbbiakban háziorvosként fogok dolgozni. Dr Alotti Nasri phD med. habil osztályvezető megkérdezte,hogy az Ő személyének,az általa képviselt vezetői stílusnak van e szerepe a döntésemben? Azt válaszoltam,hogy sem Róla,sem az osztályról,ahol ilyen sok időt töltöttem el,rosszat mondani nem fogok,mert azt gusztustalannak tartom,sőt saját magamról is véleményt nyilvánítanék,hiszen részese voltam az osztály életének. Ehhez tartottam magam azóta is,most is ez a véleményem. Gusztustalannak és ártalmasnak gondolom ha egy volt vezető távozásakor az általa vezetett osztályról,munkáltató kórházáról negatív információkat terjeszt. Az általa hátrahagyott osztály az Ő évtizedes munkáját tükrözi,az ott dolgozókat saját maga válogatta ki,a munkahelyi légkört Ő alakította ki. Jól ismert a mondás :” gyümölcséről ismeritek meg a fát “. Mondom ezt mindazon szívsebész, aneszteziológus, osztályos nővér, szakdolgozó,műtői és intenzív osztályos dolgozó nevében,akik jelenleg is ezen az osztályon dolgoznak,és erejükön felül biztosítják a nyugat-magyarországi,szívsebészeti ellátásra szoruló betegek komplex kezelését fáradhatatlanul,lelkiismeretesen.
Szeptembertől kezdődően havi 4 napban jómagam is újra segíteni fogom munkájukat,hogy még könnyebb legyen az osztály működése.
Ezúton is kérem a Tisztelt Kommentelőket,hogy kellő tájékozottság,illetve szakmai hozzáértés nélkül inkább ne tegyenek megjegyzést.

Köszönettel és tisztelettel:
Dr. Vigh András szívsebész főorvos “

Forrás: szeretlek Egerszeg/facebook