Megszólalt Orbán egykori szomszédja – “én már akkor tudtam, hogy van valami ezzel a Viktorral”

0

Az alábbi kommentárt az egyik közélettel foglalkozó Facebook-csoportban találtuk. A név kitakarásával tesszük közzé. Az írója azt állítja, hogy Orbán Viktor egykori szomszédja volt.

“Én már akkor is mondtam, hogy van valami ezzel a Viktorral. Ott laktak néhány házzal odébb, úgy képzeljétek el, ahogy a poszt írója is jellemezte, annyi különbséggel, hogy bosszúvágy az egyáltalán nem volt benne, vagy legalábbis nem érződött. Nehogy úgy képzeljétek el, mint egy erőszakos alakot, aki parancsolgatott mindenkinek! Sokkal inkább olyan volt, mint egy önajnározó, de simulékony ember. Nem azt mutatta feléd, hogy a hatalomra vágyik, hanem a szeretetre. Az ő szeretetére.

Egyszer volt csak hogy én állítottam meg őt az utcán, általábanvéve kerültem. Azt mondtam neki, hogy mégiscsak maga lakik ebben az utcában, igazán megcsináltathatná a járdát. Erre úgy válaszolt: “megcsináltatom én mindenkinek a járdáját, majd ha elköltöztem innen.” Megkérdeztem, miért csak akkor (gondoltam, hogy majd mondja, hogy az ő utcájában ha teljes a rend, biztos megszólják, hogy magának csinálja, de nem így felelt.) Úgy válaszolt: “majd ha az összes utca az én utcám lesz, akkor megcsinálom nagyban!”

– Azóta jöttem rá, hogy itt nem arról volt szó, hogy mindenkinek segíteni akar, hanem hogy mindegyik utca az övé legyen. De hát már övé, mégsincs rend. Nemcsak az országban, hanem benne sem.”