Megütött egy jobbikos nőt a Fidelitas egyik volt elnöke!

0

“Nézd a jobbikos buzikat, te köcsög buzi kurva” – mondta Tikász Ferenc, majd ütött.

Tikász Ferenc

Egy korábban a Fidelitasban politizáló férfi március 29-én, egy debreceni koncerten megütött egy Jobbik-szimpatizáns nőt – olvasható az Alfahíren. Azt írják, a sértett, Beáta 13 éves unokaöccsét kísérte el a koncertre. Utána ő és unokaöccse a ruhatár felé vette az irányt, ahol Tikász Ferenc, a berettyóújfalui Fidelitas korábbi elnöke inzultálni kezdte, durva sértegetésekkel belekötött Beátába.A sértett azt mesélte a portálnak, már csak unokaöccse miatt sem akart foglalkozni Tikásszal, aki jelenleg Berettyóújfalu munkaszervezet-vezetője. De számított rá, hogy a ruhatárból visszafelé még találkozik az ittas fideszessel, ezért telefonjának bekapcsolt kamerájával ment visszafelé.

Az eredmény ez a felvétel:

Jobbik-szimpatizánst bántalmaztak Debrecenben

Jobbik-szimpatizánst bántalmaztak Debrecenben. A fiatal nő 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, feljelentést tett. A tettet egy fideszes követte el.

Gepostet von Nemzeti Televízió am Donnerstag, 11. April 2019

Tikász egy harsány és kedélyes “nézd a jobbikos buzikat, te köcsög buzi kurva” nyitás után ütött, amely Beáta elmondása szerint egyszerre érte a mobilt és a homlokát, amin jókora duzzanat is keletkezett. Az Alfahír megkeresésére a férfi – aki közösségi oldalán egy Orbán Viktorral közös képet használ profilképként – nem kommentálta a történteket. Kérdésre tagadta, hogy megtörtént volna az eset, majd letette a telefont.
A sértett feljelentést tett.

A Jobbik várja a Fidesz reakcióját!

Ezúttal is várjuk a Fidesz reakcióját, elhatárolódását, bár ha Pócs János parlamenti képviselőjük kazános alázása, és az egyik polgármesterük szexuális kényszerítése sem verte ki a kormánypártnál a biztosítékot, minden bizonnyal ez az ügy sem fogja – reagált közleményben a Jobbik. Azt írják, jelenleg is pártvonalon mozog a fideszes támadó. Hozzáteszik: úgy látszik, a Fidesznél nem csak beleférnek az ilyen esetek, hanem megtűrik soraikban, és bátorítják is a bűnözőket.
A Jobbik elítéli a fideszesek nők elleni erőszakos magatartását, és a kormánypárttal ellentétben nem szülőgépként tekint a nőkre, és kiáll mellettük azokkal a dölyfös, arrogáns NER-lovagokkal szemben, akik tudják, hogy a törvények felett állnak, és mélyen megvetik, lenézik választóikat, a magyar embereket, zárul a közlemény.