Megvan a NER ellenszere!

0

Ez az Orbán-rendszer ellenszere, mert az egész rendszer egyetlen stratégiára épül, a külsőleg megtartott keretek mellett a kibelezett tartalom. A demokrácia hamis látszatába burkolt diktatúra “modellje” az, ami eddig megoldhatatlan feladatot okozott, mind Európának, mind a magyar értelmiségieknek. A pávatáncos szemfényvesztése, hogy látszólag szabad és demokratikus, miközben a legaljasabb zsarnoki. Ennek az ellenszere nem más, mint az, hogy élni kell a látszólag fenntartott jogokkal, a demokratikus látszattal, és úgy kell viselkedni, mintha ez egy demokrácia ellen. Ez azonnal biztonsági őrökbe, erőszakba ütközik, azonnal kiderül, hogy ez csak a látszat, és a rendszer nem engedhet, kénytelen az orbáni tartalommal működni, és kinyilvánítani igazi zsarnoki arcot. Ezt kell folytatni, hogy leplezze magát a diktatúra, és akinek az erőszak hiányzott eddig Orbán diktatúrájából, azonnal szembesülhet vele, amint bátor emberek élni kezdenek a névleges, valójában nem létező jogaikkal.

Európa és a világ pedig alig várja, hogy meglássa végre Orbán igazi arcát, rendszerőnek rút pofáját, és azonnal helyére tudja tenni az “elitről”, az “illiberalizmusról”, a “keresztény Európáról” szóló süketeléseket és még időben ellenállhat az európai szélsőjobbnak, amely immár hatalomátvétellel fenyeget. Ha erre nem is kerülne sor, de májusig még sok minden történhet, úgy megerősödhet, hogy a következő választás előtt legitim politikai erővé, reális választási lehetőséggé válhat. A vége háborúk, véres lázadások és polgárháborúk lehetnek csak, mert az Orbán-féle hazug primitív diktatúrákban nem lehet emberi életet élni, de ez nagyon sok fájdalommal, szenvedéssel, sok ember felesleges halálával és egy világdiktatúrával fenyeget. Különösen a globalizáció, az agymosás, az álhírek, a hazug propaganda és a közösségi média pusztító hatásai nyomán.

A magyaroknak fel kell ébresztenie az emberek veszélyérzetét Európában, még a májusi választások előtt világossá kell tenni, hogy ez a mocskos rendszer nem alternatíva Európa számára, ezt még a magyar emberek sem tűrik. Lássák meg, hogyan működik egy ilyen “illiberális” fasizmus, milyen jogaik vannak a polgároknak. A vallási és nemzeti hazugságok külsőségei mögött milyen aljas portékát árul Orbán. Ez a magyarok felelőssége, és elég, ha csak magukért kiállnak. Elég, ha nem asszisztálnak némán tovább Orbánnak, hanem tiltakoznak és ellenállnak ennek a bűnözőnek és a maffiájának. A világnak ez éppen elég. Ha látják, hogy senkinek semmi joga nincs, hogy megszálltak mindent, hogy a rendszer rosszabb, mint Orwell bármelyik sötét látomása, akkor már tudnak dönteni. S akkor talán nyomást gyakorolnak a németek vezette Európai Néppártra és annak karrierista vezetőire, akik egyéni és napi pártpolitikai érdekeik miatt eltűrik és leplezik egy fasiszta diktatúra létét és fertőzését Európában.

Ez most már egyértelműen a németek felelőssége, mert rajtuk kívül senki nem védelmezi ezt a köztörvényes fasiszta bűnözőt. Ezért meggondolandó, hogy a németekben való bizakodás helyett, ezt világossá kellene tenni Európában, hogy a németek melengetik a keblükön az illiberális mérgeskígyót. Világossá kell tenni az elvtelen néppárti politikusoknak, hogy Orbán takargatásával és védelmével többet veszítenek, mint amennyit nyernek. És végső soron saját magukat is veszélyeztetik, mert a Sargentini-jelentés előtt Orbán már nyíltan ellenük támadt, a Néppárt átvételével fenyegetőzött, és a jelentés elfogadása után csak taktikai okokból lett újra “kezes bárány”. A céljai és az eszközei nem változtak. Ha valakinek van veszíteni valója, akkor ők azok. Ezen nem segít, hogy egy diktatúra önkénye politikai okokból többet adhat a német cégeknek Magyarországon, mint egy jogállam, mert a fasizmus, a populista demagógia felfalja a jogállamot. Saját országukban. Lehetnének történelmi tapasztalataik.

Legalább az feltűnhetne nekik, hogy ezek a gazemberek a parlamentről és a középületekről levették az uniós zászlót. A demokratikus EU ellenségei, háborút folytatnak ellene. Ennyi erővel akár Putyint is bevehetnék a németek az Európai Néppártba. Nincs nagyobb ellenségük, mint Orbán, akit egyedül ők védelmeznek az EU demokratái közül.

Forrás:https://nepszava.us/europa-sorsa-is-a-magyar-tuntetok-kezeben/?fbclid=IwAR2WrsVntw3RjZiXk7UkNqxFaiTqYdbeFbZ9sDiDtnJ1J_jgz-i86Z1lDCc