Megzavarták Karácsony sajtótájékoztatóját.

0

Az LMP trollja nem bír belenyugodni, hogy Karácsony hétszer népszerűbb nála, ezért lejárató akciót szervezett a riválisa ellen.

Szerdán délelőtt sajtótájékoztatót tartott Karácsony Gergely és Horváth Csaba a Fővárosi Közgyűlésben.

Karácsony elmondta: Zuglóban olyan parkolási rendszer működik, amely alkalmas a NAV-hoz való bekötésre, ezért ezt kérték is Varga Mihálypénzügyminisztertől.

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt hozzátette: tisztában van vele, hogy nem csak erről szól a most kirobbant parkolási botrány, ezért

felszólította a fővárosi vezetést és az összes budapesti kerületet, hogy tegyék nyilvánossá és hozzáférhetővé a parkolási rendszerekkel kapcsolatos összes megkötött szerződést, ahogy az Zuglóban is elérhető.

Elmondta: átlátható és jól működő parkolási rendszert követel, szeretne változtatni a rendszeren, és biztos abban, hogy az őt támogató pártok is elkötelezettek ennek a létrehozásában.

A sajtótájékoztatón Karácsony-ellenes aktivisták jelentek meg, akik táblákkal és molinókkal próbálták belekeverni Karácsony Gergelyt a parkolási maffiába.

A Jobbik-közeli Magyar Hang elismerte hogy ” az LMP, a Jobbik és Puzsér Róbert aktivistái” zavarták meg a sajtótájékoztatót.

Karácsony nekik is üzenve elmondta, hogy főpolgármesterként a legfontosabb feladatának az átláthatóságot tartja, és szövetségesként tekint azokra is, akik most kritizálják őt.

Forrás Nyugatifény. http://nyugatifeny.hu/2019/03/27/puzser-kozeli-aktivistak-zavartak-meg-karacsony-gergely-sajtotajekoztatojat-video-fotok