Merd követelni a pártodtól, hogy tegye félre a párt érdekeit, mert most a HAZA érdeke az első!

0

Hogy ide jutottunk, ugyanis az nekik köszönhető.

A 2012 utáni megalkuvásaiknak, és a 2014-ben letett esküjüknek! A sikertelen választás, ami az ellenzék bukásával járt 2014-ben, az ugyanis nem a választókon múlott.

A bukás a képviselői helyekért való kepesztés következménye volt, mert a választó csak arról hallott, mert az ment orrba szájba, ahogy a csövön kifért!
A nagy kepesztésben a pártok nem beszéltek egy szót sem a demokrácia kiheréléséről, ami a fidesznek egyeduralmat biztosított.
Nem beszéltek a fidesz által gyártott alapszarról, ami jogfosztottá tette a magyar népet.
Nem beszéltek a fidesz saját használatra gyártott törvényeiről sem, ami a szabad rablást biztosította nekik törvényerőre emelve!
Nem beszéltek a közigazgatás fideszessé tételéről sem, mint ahogy nem beszéltek a választás manipulálásáról sem, amihez olyan törvényt gyártottak, ami minden csalást megenged a fideszes atyafiaknak.
Nem beszéltek arról a klerikál fasiszta diktatúráról sem, ami a fidesz törvénykezésének a következménye.
Amit ugyan még csak lájtos formában gyakorol a fidesz, de a 2018-as választás után teljes “pompájában” érzékelteti a társadalommal.
Mindezekről nem esik szó még napjainkban sem.Pártérdekből.
A pártoknak nem számít Magyarország, csak a saját érdekeiket érvényesítik.
Ideje a tagoknak, és szimpatizánsaik körének felemelni a szavukat, hogy ezt fejezzék be! A több lista, és a több jelölt a fidesszel szemben csak megismétli a 2014-es választási bukást.

A tegnapi hódmezővásárhelyi választás miatt eufóriában van az ország, mert a fidesz legyőzhető, mint láttuk.
Ehhez azonban áldozatokra van szükség. Lemondani súlyos 100 milliókról, mert a HAZA összefogásért (hogy lejáratta már ezt a szót is az ellenzék!) kiált!
Vissza kell állítani a demokratikus intézményrendszert, a fékek és ellensúlyok rendszerét, felszámolni a kialakuló félben lévő jobbágyrendszert, visszavenni a közmédiumokat, és az Európai Unióval szemben visszaállítani a tisztességes politikát, mert aki kimarad, az lemarad.
Magyarország demokrácia deficitje, és gazdasági mutatói sereghajtóvá tették az országot az Unión belül.


.
ELÉG VOLT!!!
.
EDDIG A NÉP HOZOTT ÁLDOZATOKAT, IDEJE MOST MÁR A PÁRTOKNAK LEMONDANI ÖNZŐ ÉRDEKEIKRŐL, ÉS KOMPROMISSZUMOKKAL BÁR, DE LEVERNI ORBÁNT ÉS BANDÁJÁT AZ ORSZÁG ÉLÉRŐL!
MUTASSANAK PÉLDÁT A TÁRSADALOMNAK, ÚGY, AHOGY AZT TETTÉK A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYIEK!
MERT MAGYARORSZÁG MEGÉRDEMLI!!!

G.P.