Mészáros Lőrinc vejéhez is ömlik a közpénz, milliárdokban

A Mészáros családban sokan nagyon szerencsések, ugyanis sokakhoz csak úgy áramlik a pénz, tudta meg az (ezalenyeg.hu).

 

Lölő gyermekeihez, volt feleségéhez, mostani menyasszonyához és még a vejéhez is özönlenek a milliók, milliárdok. Hiába, Orbán pénztározójának lenni kifizetődő dolog.

A Fidesz sokat ad a családbarát kormányzásra ha saját csicskáikról van szó: Orbán rokonságához, haverjaihoz, sőt a haverok famíliájához is dől a lóvé.

Homlok Zsolt 2017-ben vette feleségül Mészáros egyik lányát, azóta karrierje felfelé ível. Mostanra brutál jól megy Homlok cégének, a pályakarbantartással és felsővezeték építéssel foglalkozó Vasútvill. Kft-nek is.

A cég látható tulajdonosai között nem szerepel Homlok neve, de felesége 2019 júniusa óta felügyelőbizottsági tag. A titokzatosság oka, hogy a Vasútvill. Kft egy prágai cég tulajdona. A 24.hu írta meg, hogy a cég Homlok Zsolthoz köthető. A cég pedig azóta Svájc egyik kedvező adózásáról és diszkrét cégadat-kezeléséről ismert kantonjába tette át székhelyét.

A Lölő vejéhez köthető Vasútvill sorra nyer el állami pályázatokat.

A Kft. a tavalyi évre vonatkozó mérlege szerint 12 milliárd 388 millió forintos értékesítés mellett 1 milliárd 568 millió forintos adózott eredményt könyvelhettek el.

A mérleg egyik mellékletéből kiderül, hogy 2020-ban, több mint 2 milliárd 211 millió forint osztalékot fizettek az előző év nyereségéből. A svájci adóparadicsom sajátosságai miatt azt nem tudjuk, hogy pontosan kinek. 

SOSE FELEJTSÜK, EZEK A VAGYONUK MINDENES EGYES MILLIÁRDJÁT A MAGYAR ADÓFIZETŐKTŐL NYÚLTÁK!

Ebből telik nekik dubajozásra, ejtőernyőzésre, gyémántgyűrűre, és ebből fizetik a luxusszállókban a cechet.

Mészáros vejének cégét a koronavírus-járvány és a válság sem állíthatta meg.

Homlokék másik cége, a Homlok Építő Zrt. is szépen teljesített. 2020-ban 7 milliárd 531 millió forintos nettó értékesítés mellett 687,8 millió forintos adózott eredményt könyvelhettek el.

A Homlok Építő Zrt. tavaly decemberben szállt be a Shop Assistant Kft.-be, amit azóta teljesen meg is vásároltak. Ez a cég tavaly 1 milliárd 269 millió forintos forgalom és 284,3 milliós nyereséget produkált.

Az elmúlt másfél évben sokan vesztették el a munkájukat, segítséget meg nem kaptak az államtól. De Orbán emberei továbbra is pofátlan módon gazdagodnak.