Mi gyüjtünk, Lévai Anikó meg tonnaszámra viszi külföldre, mert nálunk már nincs szegény ember, de kell a szavazat a Fidesznek.

0

Már a pénztárnál álltunk sorba mikor a nejemnek eszébe jutott, hogy a kijáratnál gyűjtenek a szegény embereknek.

Vissza szaladtam míg ő a sorban állt, vettem cukrot, lisztet,  egy hal és egy húskonzervet.

Kifele menet odaadtuk azoknak akik gyűjtik…hogy legyen a szegényeknek is szebb a Karácsony.

Most tudtam meg, hogy Lévai Anikó, a Kedves Vezető felesége ezt külföldre vitette és ott osztogatja újabb szavazatokat vásárolva ellenem és a hazám ellen.

Lehet, hogy a jó szívemnek köszönhetem legközelebb, hogy diktatúrában élek, mert az agyam kicsit későn reagált erre a “humanitárius” dologra, hogy ellenem használják fel a jószívűségemet?

A tény:

A Hír TV számolt be róla, hogy Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagyköveteként 4 tonna ajándékot adott át Marosvásárhelyen a szervezet elnök-igazgatójával, Lehel Lászlóval.

A csomagokban az alapvető tartós élelmiszerek mellett édességek és játékok is vannak a gyerekek számára.

Hozzáteszik: a 1353-as adományvonalon gyorsan és egyszerűen lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját. Minden 1353-as számra indított hívás vagy sms 250 forint adományt jelent. Aki nem szeretne vagy nem tud online felületen adományozni, pénzbeli adományát csekken is eljuttathatja a segélyszervezetnek.

Szegény magyarországi magyar szegények!…még ezt is elveszik tőletek!