Miért fél Orbán az újságírói kérdésektől?

0

Orbán fél az újságírói kérdésektől, vagy egyszerűen csak bunkó?
Nos, a miniszterelnök nem bunkó! Ez a jó hír. Viszont sokkal nagyobb baj, hogy gyáva!
A kormányzása alatt olyan intézkedéseket hozott, amire a köznép, persze csak a normálisabb rétege, joggal felháborodna, illetve háborodik is. Az ilyen intézkedések miatt érdeklődő újságírók kérdéseire viszont Orbán, olykor kitérő választ ad, de legtöbbször már meg sem hallja.
Csahos ebként állandóan ott lohol mellette, (hogy ez az ember sosem alszik?) a sajtófelelőse Havasi Bertalan, aki ha kell néha egy testőr szerepét is betölti, és minden kényes kérdésre ő válaszol Orbán helyett. Próbálunk idézni tőle néhány lerázó választ. “A miniszterelnök most nem ér rá! A miniszterelnök nem foglalkozik magánemberek pénzügyi dolgaival! A miniszterelnök gazdasági kérdésekkel nem foglalkozik! ” Folytathatnánk ezt a sort a végtelenségig, de nem gondoljuk, hogy a miniszterelnök sajtósa azért van, hogy mint egy biztonsági őr lerázó válaszokat adjon.
De visszatérve Orbánra, aki mint kiderült nem bunkó csak gyáva szembenézni a tetteivel, fél az újságírói kérdésektől, mert bármelyik kérdésre, ha választ kellene adnia, belebukna.
Így joggal jelenthetjük ki, hogy Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke egy gyáva ember!