Miért hagyják el a fiatalok Magyarországot?

0

Pontosan erre kíváncsi a Központi Statisztikai Hivatal YOUMIG névre keresztelt új kutatása is. A most induló 2,5 éves projekt célja, hogy feltárja a fiatalok 15–34 éves korosztály vándorlásának okait, valamint migrációs, családalapítási és munkavállalási trendjeit. – írják még.

Na, vajon miért baszki? Megmondom ezt én méregdrága kutató projektek nélkül is. Pénzért, lóvéért, hogy meg tudjanak élni egy másik élhetőbb országban. Mert ebben az agyontömjénezett országban egyre nehezebb. Nehéz a családalapítás, még nehezebb a megélhetés napi szinten. Hát ezért húznak el a fiatalok. De elárulok még egy nagy titkot: nem csak a fiatalok mennek el más országokba a biztos megélhetés reményében. Menekül már a középkorú és elpucol már az idősebb generáció is. Egy viszonylag friss adat szerint, – via kormányinfo -, 71 országba, 32 550 nyugdíjasnak is elküldte a kormány a karácsonyi Erzsébet-utalványokat potom 380 millió forintért.

Szóval…., menekülők országa lettünk kéremszépen erősen és ezt semmiféle kutatással, agyon nyomatott kormányreklámokkal nem lehet se megállítani, se ellensúlyozni. Legfeljebb etetni lehet a maradék pórnépet orrba-szájba, hogy

“Magyarország erősödik”.

 

 

(JTR)

 

 

olkt.hu