Miért nem énekli a német himnuszt Mesut Özil

0

Fideszes nyilatkozatokból könnyen meghatározható „a migráns” profilja, ha pedig ez megvan, hamar választ találunk a legnehezebb kérdésekre is.

„Számos mifelénk ismeretlen, főleg bélféregbeteg van a migránsok között”, értesülhettünk dr. Kecskés László, szombathelyi főorvos szíves közléséből szeptember 9.-én.

„A muzulmán, a török társadalom nem ismeri a bankkártya-használat szokását sem”, tudatta a világgal Ughy Attila, Pestszentlőrinc fideszes polgármestere ugyancsak szeptember 19.-én.

„Mesut Özil a meccsek előtt tüntetőleg összeharapja az ajkát, hogy ne kelljen énekelnie a német himnuszt”, mondotta Kövér László házelnök szeptember 3.-án.

Nos, a migráns tehát úgy néz ki, hogy van bélférge, nem ismeri a bankkártyát, és nem énekli a német himnuszt akkor se, ha török származása ellenére bekerül a német labdarúgó-válogatottba, és a csapat egyik legjobbjaként világbajnok lesz.

Ez a profil azért valós, mert fideszes politikusok és szakemberek szakvéleményeiből állítottuk össze.

És ha megvan a profil, megvan a válasz is, miért nem énekel Özil.

Vagy azért, mert bélféreg kínozza, és minden erejével a játékra koncentrál, de énekelni már nincs energiája,

vagy azért, mert nem ismeri a bankkártyát, így nem jut hozzá a fizetéséhez, és noha ingyen is egész jól elfocizgat, azt viszont senki ne várja tőle, hogy még énekeljen is.

(Ráadásul a bélféreg kifejezetten negatívan hat a muzikalitásra!)