Miféle ganaj emberek ezek?

(olvasói vélemény) Wolf Marika

0

Jó reggelt kívánok drága megtépázott és meglopott, megtépázott elrontott szomorú életű szorgalmas és becsületesen élő magyar lakosság és magyar ismerősök!!. Kérdezem milyen alapelvekről papolnak itt, nem is tudom kik??

Fénykép és arc sehol róluk, és miért nincs??? Milyen alapelvet sért meg itt bárki is???Az sérti a törvényt és az alap elveket, akik nincsenek törvényesen népszavazás által semmire választva törvényesen, és csalással saját magát nevezte ki a cigány ürge, és a cigány banda, akik senkik a politikában, és élősködnek a lakosság leadózott pénzéből, közben lopják fondorlatos módon a közpénzt, az emberek életét veszi el, lásd a nyugdíjemelés évek meglopása, éhezik a lakosság zöme, az idősek otthonából igen sok embert már a temetőbe tettek, nem volt véletlen, az idősek nagyon nagy teher ennek a semmire nem használható link tolvaj bandának!!
Milyen alapelvről beszéltek, hogy az sértve van??
Igen, sértve van,de nem a magyar emberek és nem a lakosság részéről!!!


Emberek ezrei lettek tönkre téve a rabló tolvajok miatt, akik senkik törvényesen az országban, ez nem sérti az alapelveket??
A törvénytelenül élősködök rabolták ki a magyar lakosságot, igen ők szeretnék az országot és a magyar lakosságot teljesen megsemmisíteni, de nem tudják!!!!
Ez milyen alap elv akar lenni??????
Az, amit a tolvajok csinálnak a lakosság elnéptelenítésére?????? Amit a tolvajok és rablók, valamint a gyilkosok elkövetnek, akik senkik az országban?? Ki is választotta meg őket vezetésre??
Senki!!
Akkor, hol van a törvényes alapelv betartása???,, és kinek kell követni emberi módon a törvényeket és az alapelveket??? Annak, akik nem soká Magyarország Új Miniszter Elnöke lesz, aki rendet fog tenni az ország megtépázott, kirabolt és az egészségek megromlására gondot fordít, az éhezések miatt, és az ellopott nyugdíj emelési pénzek visszaadására a nyugdíjasoknak, ami mára 160 ezer forint lenne, és a lakossága biztonságos életének a visszatérésére, amit előre is köszönjük az ország lakosságának a zömének a nevében, akik ezt várják évek óta!!!
Az új Miniszterelnök, törvényesen lesz választva a lakosság által , aki betartja majd törvényeket és a törvényes alap elvet!!
Addig pofa be, bilincs a csuklójukra, a tolvajoknak, és a börtönbe a helyük az illetéktelen, semmire törvényesen nem választott, bűnöző csalók,akik semmilyen törvényes hatalommal és törvényes alap elvekkel, nem rendelkező fidesz banda tagjainak!!
Erről ennyit, ha nincs törvényesen választott megfelelő vezető egy országban és direkt nagy a káosz, csak egy romlott életű bűnöző banda akar élősködni, akkor nagy a kísértés a közpénz lopásban, és az emberek megfélemlítésében!!!

A magyar ember az, akik senkitől nem félnek, de a tolvajok igen félnek, mert a lábuk alatt már ég a talaj, a közösből való vagyonosodás, a lopások, a törvénytelen élősködés miatt és az alap elvek, be nem tartása miatt is!!