Milliárdokat kaszált Borkai hajós haverja, a fideszes hatóság kimosdatta

A győri eset jól példázza, hogy mekkora méretet öltött a fideszes bűnpolip.

A Borkai szexhajón is feltűnő Rákosfalvy Zoltán ügyvéd épp azokat az ingatlanokat vásárolta fel 1,5 milliárdért, amelyeket nem sokkal később az Audi 7 milliárdért vett meg, mivel a gyár ott tervezte felépíteni a logisztikai központját. Orbán korrupt rendszerében azonban az ügy már a nyomozati szakaszban elsikkadt.

Megszüntette az eljárást a rendőrség az Audi győri Logisztikai Központjának létesítése előtti földügyekben. A Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály Kiemelt Ügyek Osztályának határozata szerint „a cselekmény nem bűncselekmény” – írja a 444.hu.

Hogy tudták így elsikálni az ügyet?

Röviden: egyszerűen, mert a Fidesz igazságszolgáltatása így működik. A haverok megússzák, a velük egyet nem értőket kicsinálják.

Hosszabban: A rendőrség azt állapította meg, hogy Rákosfalvy még 2011-ben vásárolta fel a földterületeket magánszemélyektől, majd vonta össze azokat önkormányzati tulajdonú területekkel egy ingatlanná. A telekátalakítás után az önkormányzat vagyona „osztatlan közös tulajdonként változatlan nagysággal megmaradt”, vagyis a telek értékesítésekor ez alapján nem érte, nem érhette vagyoni kár az önkormányzatot, pedig ez feltétele volna a hűtlen kezelés megvalósulásának. Emellett a nyomozók szerint

az Audi igazgatósága csak 2012. szeptember 7-én hozta meg a végleges döntést a logisztikai központ helyszínéről.

Arra utaló adatot se találtak, hogy az ügyben illetékes szakhatóságok eljárásai során bárki megszegte volna hivatali kötelességét, túllépte volna hatáskörét, vagy visszaélt volna hivatali helyzetével jogtalan előny szerzése céljából.

Egészen addig, amíg ezt a földesúri kormányt el nem zavarjuk tavasszal, annyit fognak lopni, annyi helyre építkeznek majd a gyárak megérkezése előtt, amennyit nem szégyellnek. A Fidesz csicskái pedig nem a szégyenérzetükről híresek…

Tavasszal egy új kormányt szavazunk meg, amely átláthatóan, a hatalmi ágakat szétválasztva tisztességes igazságszolgáltatást teremt meg. Akkor majd lesz mód elszámoltatni a szexhajós urakat is.

https://ezalenyeg.hu/kozugy/milliardokat-kaszalt-borkai-szexhajos-haverja-megis-kimosdatta-a-hatosag-128300