Mindegyik lop, de ezek legalább olyan szépen hazudnak is hozzá.

0

Vigyorogva sétál a fideszes bűncselekmény a jogállam romjain.
Elégedetten röhög az igazságszolgáltatás megcsúfolásán, sunyin kacsint a főügyész remegő hangú mentegtőzésére amivel őt segíti.
Neki nincs ebben az országban félnivalója, ő itt mindent megtehet.
Egy analfabéta gázszerelő nevén lehet a miniszterelnöki vagyon, egy elmebeteg jegybankelnök szét alapítványozhatja a devizahitelesek magas árfolyamon beváltott hitelét, miniszter lehet milliárdos a nagy kék szar plakátokon látható üres fecsegéssel.
A fideszes bűncselekmény nem vált ki forradalmat, felháborodást, legfeljebb egy legyintést.
Mindegyik lop, de ezek legalább olyan szépen hazudnak is hozzá.
Annyi formája van a fideszes bűncselekménynek, na és rengeteg ember jól megél belőle, hát neki akkor ezen a turulszaros földön nem eshet bántódása.
Védik létezését, óvják a formáját, törvényt hoznak az érdekében, eltüntetik nyomait ha már nagyon pofátlanul kilátszik az általa létező, le és felszálló magánrepülő ablakán a meccsre menet jövet.
Vagy a belőle vásárolt kastély árnyas parkjában.
Egy egész rendszer épült rá, vagy inkább az egész rendszer ő maga.
A fideszes bűncselekmény köszöni jól elvan az ország fekélyeként, képes annak testén rákos daganatként szépen fejlődni.
A haza meg álljon sorba a kórházak folyosóin, nézze a saját jövőjét szépen a magánzsebekbe folyni, adózzon azért hogy hazudhassanak neki, álljon készen a folyamatos harcra a nem létező ellenség ellen. Legyen nemzeti, legyen keresztény, legyen büszke a hazáját, amit az orra előtt fosztanak ki, butítanak el, vesznek meg kilóra a rezsiutalványért cserébe, egy tál gulyáslevesnyi szavazatért.
A fideszes bűncselekmény meg hagy járjon nyugodtan ebben a mocsárban, a józan ész tiszta forrását mérgezve.
BANDITA.