Mindenképp olvasd el!!!

Van abban valami vérlázító, ahogyan Oroszország legnagyobb (egyetlen) európai szövetségese cédaként törleszkedik a német és francia adófizetők pénzéért.

Háború van. Szerencsénkre Európában “csak” gazdasági háború. Magyarország pedig a Rómát támadó barbárok, az agresszor oldalára állt.

Ez a hamis “ki akarunk maradni a háborúból”- szlogen persze tetszett az átlag magyar polgárnak, aki ha lát egy embert a földön feküdni, nem segít, hanem átlép rajta.

Ki akar maradni belőle.

Szóval most ez az ország, amely évek óta szándékosan tüske Európa körme alatt, amely gátlástalanul árulja el az európai értékeket egy évtizede, amely plakátokon mocskolja az EU vezetőit…

… most kuncsorog a pénzért.

Mint a rossz gyerek, aki gyalázza a szüleit egész nap, de amikor zsebpénz kell, ölelgetni kezdi.

A kérdés, hogy az EU vajon rossz szülő lesz-e, és ad-e pénzt.

Az is gyalázat, hogy az ország egy jelentős része már annyira gyűlöli a másikat, hogy annak szurkol, hogy ne adjon.

Az a gyalázat, hogy ezek általában a nyugatosan gondolkodó, a szabadság és a demokrácia eszményét még bármennyire is értő emberek. Ők lennének az ország immunrendszere a barbárok ellen.

És az immunrendszer reménykedik a pusztulásban, mert látja, hogy akkorák a károk, amiket csakis teljes lerombolást követően lehet újraépíteni.

Oroszország haldoklik. A jelenlegi Oroszország biztosan. Erről otthon nem beszélnek a tévében, mert hűségesek, az utolsó vérig hűségesek a keleti barbárokhoz.

Hamarabb szólalnak meg az orosz közmédiában kormánykritikus hangok, mint a magyarban.

A legnyugatibb orosz dácsa pedig sok évnyi “szabadságharc” és köpködés után könyörög a Nyugatnak, hogy tartsa fenn. Adjon még pénzt a drogra.

És fenyeget, hogy ha nem, hát keresztbe fog tenni, ahol tehet – egy generációra bemocskolva a világban a “magyar” nevet.

Hát ez a gyalázat, barátaim. Mindenek legalja. Hazaárulás nemzeti szín szalaggal átkötve.

Ágoston László