MINDENKIN ÁT FOG MENNI KIVÉTEL NÉLKÜL EZ A VÍRUS

Hát…nem is tudom már mi tévő legyek,mit is mondjak,milyen tanácsot is adhatnék bárkinek ez ügyben…

Oltásellenes vagyok.Pontosabban a koronavírus oltás ellenes. De csak azért,mert annyira új ez a vakcina,annyi a megválaszolatlan kérdés és annyira bizonytalan minden e körül.
Mi kétszer átestünk rajta még múlt évben. 2019 december utána 2020 október. Az első NAGYON rossz volt. Azt sem tudtuk akkor,hogy egyáltalán ezzel a betegséggel állunk szemben. Csak azt tudtuk,hogy soha az életünkben még nem voltunk ilyen betegek.Utólag derült ki,hogy covid19. De akkor már túl voltunk rajta. Aztán jött 2020 októbere,de akkor csak kósza,nagyon enyhe,teljesen elhanyagolható tüneteink voltak. Azóta harmadszorra SEHOGYAN sem sikerül megfertőződnünk! SEHOGYAN!!! És ezt a sehogyant értse mindenki úgy,ahogy akarja!
A barátaim,ismerőseim 38-40 fokos lázzal fekszenek odahaza 2 oltás után.
A tesómék oltás nélkül fekszenek már egy hete 38 fokos lázzal.
MINDENKIN ÁT FOG MENNI KIVÉTEL NÉLKÜL EZ A VÍRUS,HA TETSZIK HA NEM!!!! OLTÁSSAL ÉS OLTÁS NÉLKÜL IS!!! Nem tud elbújni senki sem előle,csak idő kérdése az egész!
Sehogy sem jó! Semmi logikát nem látok!
Tudom,lehet hülyeségnek hangzik,de Isten kezében van most mindenki. Olyan,mintha a sors karmikus büntetése lenne egyénre szabva ezzel a betegséggel…mindenkin máshogy nyilvánul meg logikai összefüggés nélkül. 🤔🥺
KINEK MI A VÉLEMÉNYE,TAPASZTALATA❓🤔