Mindig az áldozat lett a vádlott

Észrevettétek már, hogy bármely szexuális bántalmazás, abúzus kapcsán, ami nyilvánosságra került Magyarországon mindig az áldozat lett beperelve előbb, mindig az áldozat lett a vádlott?
Renner Erikát elkábította, majd lúggal öntötte le akkori élettársa, mégis ő volt az alperes,
Orosz Bernadettet félholtra verte egy, azóta már menesztett, alezredes, de Bernadett előbb állt bíróság előtt, mint az elkövető.
Pető Attilát 13 évesen zaklatta szexuálisan egy pap, mégis Attila lett a vádlott, ugyanúgy, ahogy Szilágyi Liliána is, akit az apja abúzált gyerekkorától kezdve.
Mi is egy ilyen ügy mellé álltunk nyáron. Hunyadi Emőkét és több társát, bántalmazta Gyöngyösi Tamás, aki fiatalkorúakkal szemben élt vissza a hatalmával! Ebben az esetben is Emőke áll bíróság előtt, mint vádlott. A vád, rágalmazás. Emőke társaival viszont beleállt az elkövetőbe és beperelték Tamást!
Rengeteg bizonyíték, fotók, képernyőfelvételek, történetek bizonyítják Emőkéék igazát. Ezekből a történetekből mi is megosztunk veletek párat, hogy lássátok mennyire bátrak a fiatalok és mennyi erőt adhatnak a hasonló helyzetben lévő társaiknak.
Kegyetlen történetek, amelyek a ti gyereketekkel is megtörténhet, ha nem parancsolunk ennek megálljt!
Gyöngyösi Tamás egy tünet. A fő probléma az az oktatási rendszer, amely nem kiveti magából ezeket az embereket, hanem valamiféle hazug szakmaiságra hivatkozva, gyáván, nem törődve a fiatalok jövőjével, bent tartja. Ezt kell megváltoztatnunk úgy, hogyha tudomásunk van ilyen esetekről, akkor felemeljük a szavunkat, jelentjük, pereljük, mert azzal, hogy ilyen esetekben, hallgatunk, vagy csak a gyerekünket vesszük ki az iskolából, uszodából, vagy tanodából, még 30 ott marad. Velük mi lesz?
Szeptember 26-án, hétfőn lesz az újabb tárgyalás, ahol Emőke, mint vádlott vár az ítéletre. Mi ott leszünk és erősíteni fogjuk őt, őket. Kérlek titeket, hogy ez a poszt alatti kommentekben biztosítsátok támogatásotokról Emőkét és a Tiszta Színház tagjait, amit ők hoztak létre, mert óriási bátorság ez a részükről. Sokszor egy jó szó is iszonyú erőt adhat!
Mi Veletek vagyunk Tiszta színház!
Ha szeretnétek, hogy még több ügy mellett állhassunk ki, akkor támogassatok minket itt: