“Mindnyájunknak el kell menni!”

0

Európában szerették, tisztelték a magyarokat, németek a keleti Svájc-nak emlegették Magyarországot. Ügyes okos előrelátó globális gondolkodású korrupció mentes kormányzati munkával, ma már az első 10 között lehetne Magyarország életszínvonala Európában. De az utolsó 8-év, a hatalom megőrzésére koncentráló propaganda politika mindent tönkretett.

Orbán Viktor gondolkodásával és viselkedésével oda jutott, hogy ma már az európai tagállamoktól követelnie kell a tiszteletet a magyaroknak. De milyen tisztelet az, amit már követelni kell? Talán nem tudja, hogy azt meg kell érdemelni? Ebben az a siralmas, hogy Orbán Viktor az EU-ban, a tiszteletet nem a magyaroknak, hanem valójában önmagának követeli.

Ön melyik pártot választaná április 8-án?

Menjen április 8-án szavazni. Vigye magával barátait, rokonait és csináljanak ünnepnapot a szavazásból. Különösen azért, mert Orbán Viktor mozgósította az ukrán és a román szavazó táborát.

 

Ha a magyarok nem akarják, hogy Magyarország jövőjéről az Ukrajnában és Romániában élő emberek döntsenek, akkor minden magyar embernek kutya kötelessége szavazni. És ha már ott vannak, szavazzanak a korrupció ellen, mondjanak nemet a tisztességtelen hazug, a népet félrevezető és megfélemlítő propagandának.

rendszervaltas_logo

Szavazzon azokra, akik azt hangoztatják, hogy azonnal megállítják a korrupciót, bevezetik a korrupció ellenes európai uniós ügyészséget Magyarországon, mert csak annak közreműködésével lehet rendet rakni Magyarországon. Ők képesek lesznek adó forintjait megvédeni.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim, gondoljanak Kövér László szavaira: „A következő 4 év alatt visszafordíthatatlan helyzetbe hozzuk Magyarországot!“

Kérdem én:
Ki az a bolond ember, aki a jövőjét vagy az életét egy visszafordíthatatlan helyzetbe akarja hozni?

Szálljon önmagába és szavazzon bölcsen!

Közzétette: Stefan Körmendi · március 30.