Miniszterelnöki tanácsadó….Farkas Flóri. Szerintetek nem bizarr ez egy kicsit?

0

Flóri a miniszterelnök tanácsadója. Ez a titulusa. De vajon miben és milyen tanácsokat ad ő a Kedves Vezetőnek? …..Bár egy diplomás ember már biztosan nem buta.

Flóri diplomát szerzett.

Jó tanítvány! Nem ő az első, aki hazudta a diplomáját, és a doktoriját. Előtte már jó néhányan ezt tették. Mivel azoknak sem volt semmi következménye, nyilván ennek sem lesz. Pedig nagyon meg kellene ezeket büntetni. Óriási kárt okoznak ezzel. Nem beszélve az egyéb aljas viselkedéssel.

Fóri diplomát szerzett.

Igen ám, de nem mindegy hol és nem mindegy hogyan. Vette a piacon, vagy szorgos tanulás útján államvizsgázott? Annyit már tudunk, hogy az ELTE-n szerzett diplomát, de azt még ő sem, hogy milyen szakon(erő-szakon? ), milyen karon?

A legnehezebb iskolatáska

Bár Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság elnöke a RomNet-nek még a februári érettségi találkozó előtt küldött állásfoglalásában aláhúzta, az általános iskolai és a középiskolai végzettség meglétének ténye, a végzettség megszerzésének éve és helye egy országgyűlési képviselő esetében közérdekből nyilvános adatnak minősül, az általános iskolai tanulmányokra Farkas Flórián mégsem reagált.

Farkas Flórián, aki 1957. szeptember 4-én született Tiszaroffon, az általános iskola 1-6. osztályát a település iskolájában végezte el. A Tiszaroffi Baptista Általános Iskola és Óvoda igazgatója, Patocsai László által aláírt dokumentum szerint a 6. osztályt Farkas Flórián az 1971/1972-es tanévben végezte el, 15 évesen.

Az általános iskola 7. osztályát már a szolnoki Dolgozók „Tejüzem” Iskolájában végezte el három évvel később, 1975. január 30-án, egy 160 órás tanfolyam keretében.

A 8. osztályát már Dunaújvárosban, a Földes Ferenc Dolgozók Iskolájában járta ki. Az általános iskolai tanulmányit befejező okiratot 1977. június 9-én állította ki az intézmény, vagyis 20 éves volt, amikor általános iskolai tanulmányait befejezte. A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben a sándorházai új szálláskörletek átadása után 1972-ben alakították ki a fogvatartotti tantermeket. Az oktatást először a Dolgozók Általános és Középiskolája, névváltása után 1977-től a Földes Ferenc Dolgozók Iskolája, majd az újabb névváltoztatást követően 1994-től a 2000-es évek elejéig a Rosti Pál Gimnázium, Általános és Szakközépiskola biztosította”.

Amikor Farkas Flórián ellen vádat emeltek és köztársasági elnöki kegyelmet kapott, így megúszta a bírósági felelősségre vonást alapítványai ügyében – megírta, hogy a roma politikust 1975 és 1982 között háromszor is elítélték, köztük letöltendő börtönbüntetésre. http://magyarnarancs.hu/belpol/eljarasi_kegyelem_farkas_floriannak_elsikalva-61985 A Szolnok Megyei Néplap 1997 egyik szeptemberi számában, az előbb említett ügy vádindítványi beadványról szóló tudósításukban Farkas Flóriánról azt írták: „Farkas Flórián ellen régebben már több alkalommal is folytattak büntetőeljárást. Annak ellenére, hogy a korábban kiszabott büntetéseinek jogkövetkezményei alól már mentesült, ezt a tényezőt esetlegesen súlyosító körülményként értékelhetik a későbbiek során, de ennek megítélése már a bíróságra tartozik.”

Farkas Flórián büntetett előéletét az elmúlt közel két évtizedben soha nem cáfolta, az erre vonatkozó megjegyzésekre, utalásokra soha nem reagált.

A titokzatos érettségi

 

Farkas Flórián, aki 1988 márciusában a Szolnok Megyei Néplapnak még úgy nyilatkozott, hogy 30 évesen, három gyermekes apaként gimnáziumban jár, és azon a héten vizsgázik, majd főiskolára készül, de kiderült, főiskolára mégsem járt soha, az akkor még a szolnoki Motor úti cigánytelep családsegítőjeként, és helybeli romák nyilatkozata szerint rendőrségi besúgóként is tevékenykedő, a Hazafias Népfronttal szoros kapcsolatot ápoló, kiemelkedésre törekvő Flóri.
Amikor a Magyar Nemzet bírósághoz akart fordulni, váratlan fordulat történt: a miniszterelnöki biztos e-mailben tudatta: „Érdeklődésükre küldöm a kívánt információt: Középfokú tanulmányaimat a Budakalász Gimnázium esti tagozatán végeztem. A végzés éve: 2001. Üdvözlettel: Farkas Flórián”  .„Központi Érettségi Bizonyítvány, Tanúsítvány és Törzslapkivonat nyilvántartásban” nem szerepel az országgyűlési képviselő, Farkas Flórián neve. 
És akkor mikor semmi nyoma nincs annak, hogy érettségi bizonyítványa  lenne, egyszer csak már diplomája is van. 😀
Mégpedig nem is egy tanítóképzői hároméves levelezős diploma, hanem, Magyarország legnevesebb egyetemeinek, az ELTE-nek a diplomája.
Ezek után lassan kezdjük megérteni, hogy Orbán Viktor miért is nevezte ki Farkas Flrórit tanácsadójának.
Láthatóan a miniszerelnök sok tanácsát meg is fogadhatta Flórinak, sőt, azokból néhányat a vejének is tovább adhatott, hiszen látható, hogy itt az egész hal a fejétől bűzlik.
És, hogy a plafon nem szakad le, az csak egy dolog, de ez a miniszterelnök aki ilyen tanácsadót tart és engedi, hogy a veje korrupt módon 13 milliárdot ellopjon-ma Magyarország miniszterelnöke.
Uralkodását és a hozzá hasonló tolvaj parazita udvartartását pedig mi, adófizetők finanszírozzuk és törlesztjük.
Orbán szerencséje még a szerencsétlenségben az, hogy a migrációs hullámot saját hasznára fordította, megosztván az országot és gyűlölködésre serkentve az egyébként sem okos magyar lakosságot, akik leszegényítve tőle valami isteni csodát várnak, miközben ők is látják, hogy így lopják ki alóluk a saját hazájukat (ide értve házukat, ingatlanjaikat, devizás kínjukat, és a világ legnagyobb 27%-os ÁFA-ával fenntartott vegetálásukat, miközben a nyugdíjkasszát és minden egyéb mást már rég lenyúlták és átforgatták a saját és strómanjaik zsebébe.