Minnél többet lopsz, annál jobb keresztény vagy állítja Gyurcsány

0

Gyurcsány Ferenc a közönségi oldalán fejtette ki, hogy aki többet lop az a jó keresztény Magyarországon.
Ez is érdekelheti Egy kis közvéleménykutatás

“Orbán szerint a keresztény szabadság lényege, hogy az az egyéni teljesítmény érdemel elismerést, amely a közösség javát is szolgálja.
Végre megértettem, hogy azt a rettenetes rablást amit ezek elkövevetnek, azért nem üldözi, bünteti a magyar állam, mert annak legmélyén a keresztényi szabadság megnyilvánulása van. Hiszen ha mint gondolják és mondják, ők maguk a magyar nemzet, akkor ha ők gyarapodnak, azzal a nemzet is gyarapodik.
A keresztényi szabadság ezzel a magukat a hazával azonosító tolvajok hitének fundamentuma.
A nagyobb lopás nagyobb szabadság. A tolvajok meg egyre keresztényibbek. Ha többet lopsz, jobb keresztény vagy. Meggyónnni náluk mostantól azt kell, ha nem vagy gazember, ha nem hazudsz, ha nem tekinted magad többnek embertársaidnál.
Téved tehát, aki egyszerűen zagyvaságnak gondolja az orbáni mondatokat. Nem az. Ez kérem a gazemberek hitének megteremtése, az a remény, hogy bűnük nem csak hogy nem talál majd büntetésre, de az egyenesen a kívánt üdvözülés előfeltétele.”

Orbán szerint a keresztény szabadság lényege, hogy az az egyéni teljesítmény érdemel elismerést, amely a közösség javát…

Gepostet von Gyurcsány Ferenc am Sonntag, 15. September 2019