Mire lenne képes az ellenzék?..és ha nem teszi, kollaborál.

Ha az ellenzékieknek tényleg fontos az, hogy Magyarország egy élhető demokratikus és szabad ország legyen, el kell gondolkodniuk azon, hogy ugyan a nagy arcból lejjebb lehet venni, de mégis csak lehet Magyarországot végre egy EURÓPAI országgá tenni.

Az összefogás NÉPAKARAT!

Amelyik párt nem törekszik az összefogásra, azért hogy ezt a feudalizmusba vezető, korrupt, tolvaj, uram-bátyám rendszert megdöntse, arról bátran ki lehet jelenteni, hogy kollaborál Orbánnal és maffiabandájával.

Lejjebb kell adni!

Egy Fideszes jelölttel szemben KÖZÖSEN egyetlen képviselőjelöltet kell indítani. Amelyik párt nem a megegyezésre, hanem a magamutogatásra törekszik, az ellenség..amit a választópolgárok tudomására kell hozni!

Mikor már sikeresen legyőztük és megfelelő helyre juttattuk kirablóinkat, Tartani kell egy újabb (IDŐKÖZI) választást ahol már ténylegesen, demokratikusan dönthessenek az emberek, hogy melyik pártot tartják a legszimpatikusabbnak a palettáról.

És minél nagyobb koalícióra van szükség, hogy a többségi akarat érvényesülhessen. Egyes törvények előkészítéséhez minden párt hozzátegye, netán kifogásolja a javaslatait, ellenvetését. Egy törvény akkor jó, ha nem csak egyféle nézet alapján születik, hanem megegyezések és a szavazók igényének megfelelően lesz hatályba helyezve.

De amíg ez nem történik meg, ne siránkozzunk!

LEGYEN VÉGRE TELJES ÖSSZEFOGÁS AZ ELLENZÉK RÉSZÉRŐL!!! ÉS NE CSAK SZAVAKBAN!!!

OLKT