Moldova György: “Továbbra is várható a megtorlás!”

0

Mivel csalással ugyan Orbán megnyerte tavaly a választásokat ezért csúnya, sanyarú sors vár az elkövetkezendő években az országra – ezt Moldova György író mondta tegnap délután egy politikai háttérbeszélgetésen.

Ezekben az önkormányzati választások sem kivételek!

Moldova György kitért az év eleji Március 15-én elmondott Orbán beszédre is, ahol megemlítette az író, hogy Orbán akkor nem dicsekedett az eredményeivel, ami persze érthető, de nem ígért semmi nagyszerűt sem.

Nem beszélt az egészségügyről, nem beszélt az oktatásról, nem beszélt a gazdaságról. Semmi olyanról, amiről egy polgári társadalomban a politika szól. Ehelyett kétszeresen megfenyegette a magyar népet. Megszállják az országunkat az idegenek, ha nem ő nyer. Megtorlás jön a Fidesz ellenfeleinek, ha ő nyer – és ő nyert mondta Moldova György. Ennyi, a rettegés maradt a Fidesz egyetlen és végső mondanivalója a nemzetnek. Orbán azt akarja, hogy a hívei a betolakodóktól, az ellenfelei pedig tőle féljenek, ez a célja és ezt ő 2030-ig képzeli el.

“A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is.”

– közölte mégegyszer Moldova György.

Az erkölcsi elégtételt – így vele kapcsolatban – nehezen tudjuk értelmezni, de a politikai és jogi retorzió bejelentését mindenki nyugodtan értse szó szerint. Ismerve a vádhatóság, a Fidesz-frakció és az Alkotmánybíróság működését, ez a fenyegetés pontosan azt jelenti, aminek hangzik: le akar számolni azokkal, akik miatt váratlanul cidriznie kell a puszta formalitásnak szánt, gondosan megbuherált választás előtt. Még hogy nem volt a Fidesznek választási programja. Dehogynem, a bosszú, migránsozás, Sorosozás, Brüsszelezés, a gyűlölet és az ország kifosztása – persze a szeretet, a béke és az összefogás nevében.

Olvasóinkat megtisztelve nem tárgyaljuk ki részletesen, hogy a másik fenyegetés, a Magyarországot megszálló bevándorlókra vonatkozó, miért üres “blöff és hazugság” – zárta sorait Moldova György.

 

 

olkt.hu