Molnár F. Árpád: Orbán szerint a hajléktalanok rosszabbat érdemelnek, mint a bolíviai börtönkörülmények!

0

Október 15-től törvényileg kell bosszút állni azokon a szegényeken, akik nem hajlandók elviselni a hajléktalanszállók latin-amerikainál rosszabb börtönkörülményeit – erről döntött a magyargyűlölő és embergyűlölő bevándorló miniszterelnök, Orbán Viktor oligarcha.

Az új szegénygyűlölő és magyargyűlölő törvényről a közpénznyelő kastélykirály, Orbán Viktor döntött, aki saját bűnöző rokonait és bűnöző haverjait a magyar nép ezermilliárdjaival látta el, a kifosztott magyarságot pedig tízezer szám dobálja utcára.

A hajléktalanszállókon olyan borzalmas férges, tetves és ágyi poloskás körülmények uralkodnak, olyan nagy a zsúfoltság, olyan embertelenek a viszonyok és a körülmények, hogy sok fedél és hajlék nélküli, a földesúri rablóosztály által tönkre tett magyar testvérünk nem bírja elviselni, ezért inkább az utcai életet választja, miután az orbáni gazdagok elvették a házukat, és beköltöztették a helyükre saját rokonaikat és üzleti partnereiket.

Azonban október 15-től már kötelező az Orbán Viktor és bűntársai által teljes vagyonelkobzásra ítélt szegényeknek az orbáni putrikban élni, és minden bírósági ítélet nélkül automatikusan kötelező időben jelentkezniük a hajléktanszállók börtöneiben, hiszen akitől a gazdagok már elvettek mindent, az semmit sem ér. A hajléktalanok élete mostantól az enyhített börtönszabályok szerint kötelező, amikor az elítéltek nappal eljárnak doplgozni és ügyelet intézni, de éjszakára vissza kell menniük a börtönbe.

Magyarország hajléktalanjainak összese mostantól bírósági ítélet nélküli bűnöző, akiket mind tömlöcbe kell zárni. Ezt döntötte el az elmebeteg gyűlöletállat, azaz Magyarország miniszterelnöke.

A latin-amerikai és pl. a bolíviai börtönkörülmények továbbra is elérhetetlen álmok maradnak a gyűlöletállat Orbán Viktor által tönkre tett és szélsőségesen politikai üldözött szegények számára. A bolíviai börtönökben ugyanis a rabok szabadon mozoghatnak a lakrészek között és az udvarokon, sőt, még vásárolni is tudnak a különböző, ott kialakított boltokban stb. Sőt, pl. Bolívia elnöke, Evo Morales azzal is népszerűvé vált, hogy az egyébként is szegények tömegeinek ingyen épített rengeteg házat. Ugyanis a szegény Bolíviában is jut ilyesmikre pénz, mert a bolíviai elnök nem gyűlöli a saját lakosait, míg Orbán Viktorban elképesztő utálat, undor és gyűlölet lakozik a magyarsággal és a magyar nép millióival szemben. Azért, mert Orbán Viktor nagyon, nagyon, nagyon beteg ember, aki gyermekkorától elszenvedett megaláztatásait és apja sűrű veréseit nem tudta feldogozni, ezért egész életén át gyűlölködik és üti-veri a saját lakosságát, ahogyan ebből következően nyilvánvalóan a saját családtagjait is, ahogyan a felesége kapcsán ez annyira sokszor elhíresült.

A latin-amerikai börtönkörülményekkel szemben Orbán Viktor, Európa leginkább gyűlöletkeltő miniszterelnöke és egyúttal leghírhedtebb oligarchája, valamint leghírhedtebb EU-s pénzeket lenyúló közpénz-bűnözője annyira gyűlöli a magyar lakosokat, hogy az embereknek nem házakat épít, hanem a magyar népet sosem látott tömegével kilakoltatja, az afrikai Mugabe tömeggyilkos diktátor mintájára rengeteg házat leromboltatott, még többet lelakatolt és ott hagyott megrohadni üresen, ahol vannak, a többit pedig saját rokonai és bűnöző haverjai kezére játszotta.

Orbán Viktor hajléktalanszállói pedig annyira tetvesek és poloskás ruha tetves görény putrik, hogy sokan a leglecsúszottabb hajléktalanok sem akarják igénybe venni. Sok hajléktalan panaszkodik arra is, hogy arra ébrednek a börtönök ébresztőihez hasonló kora reggeli riadóknál, hogy annyira összecsipkedték őket az ágyi poloskák, hogy felismerhetetlenné válik az arcuk is, és kórházba kellett őket szállítani. Orbán putri szállóin természetesen vagyonvédelemre sincs lehetőség. Volt, hogy egyszemű hajléktalan panaszkodott nekünk arra, hogy még az üvegszemét is ellopták, így egy üres szemüreggel kellett onnantól közlekednie.
A gyűlöletállat Orbán Viktor kicsi és zárt területre zsúfolja az általa tönkre tett irdatlan tömegeket, ahol büdös van, a latin-amerikai börtönökkel szemben nincsen semmiféle közösségi élet, irtózatosan unalmas zárt helyek, a latin-amerikai börtönökkel ellentétben rendkívül csekély a mozgási lehetőség, nincsenek udvarok.
Európa leggyűlöletkeltőbb miniszterelnöke nagyon beteg ember, aki minden és sosem cáfolt hírek és privát beszámolók szerint az ausztriai Grazban próbálta kezeltetni súlyos mentálhigiéniai pszichiátriai állapotát, míg a magyarországi ellenzék annyira katasztrofálisan rossz, hogy az úgynevezett ellenzéki médiákban még be is tiltották, hogy a gyűlölet köztörvényes maffiavezér embere, Orbán Viktor kapcsán lehessen arról beszélni, hogy veri a feleségét és a sok éve visszatérő hírek szerint Lévai Anikó időnként kórházba is kerül emiatt.

Felejthetetlen botrányt kavart pl. az ATV-s Rónai Egon, amikor riporterként betiltotta és elhatárolódott a szintén ellenzéki Nagy-Bandó Andrástól, mert el merte mondani, hogy a kecskeméti Repülőkórházban arról számoltak be, hogy ellátták Orbán Viktor feleségét, miután Orbán Viktor agyba-főbe verte. Mintha Rónai Egonnak az lenne a véleménye, hogy az a miniszterelnök, aki egész népét agyba-főbe veri, gúnyolja és állandó gyűlölettörvényekkel üldözi, kizárólag a saját feleségére nem emel kezet. Mindenkit ver a magyar lakosságtól kezdve az ENSZ-en és az Európai Unión át egészen a római pápáig, kizárólag a saját feleségét, Lévai Anikót nem. Ha Rónai Egonnak tényleg ez a véleménye, akkor nincs helye a médiában. Rónai és az ATV háborút indított a – bírósági nyelvezet szerint – ténytanúk ellen, hogy őket be kell tiltani és nyilvánosan meg kell bélyegezni. Ezért érthető a mi álláspontunk, hogy az ilyen skizofréniásan következtető betiltókat, amit Rónai Egon is leművelt, be kell tiltani és végleges hatállyal ki kell rúgni a magyar médiumok összeséből.

De az ilyesfajta következtetést, hogy az olyan, mint Orbán, aki mindenkit ver országon belül és kívül egyaránt, az kizárólag a feleségét nem veri, akármennyi hír kerül nyilvánosságra erről, az ilyen rónai egonos skizofrén következtetést önmagában is betegesnek kell tekinteni. A cenzúrázó, ellenzékinek nevezett riportereket pedig ki kell rúgni, és szabad gondolkodó, értelmes, normális és bátor embereket kell a helyükre ültetni. Akik felelősséget éreznek a magyar nép 10 milliója iránt, nem pedig az Orbán Viktor iránti fenéknyalással vannak elfoglalva.

Mint a Donald Trump-féle Amerikai Egyesült Államok, aminek magyarországi nagykövete, David Cornstein – hogy eltussolja Orbán Viktor összes tömeggyilkos hatású lakosság elleni bűneit és bűntetteit, valamint kivétel nélkül minden, évente sok ezermilliárd forintos korrupciós bűntetteit és ország-kifosztó ámokfutásait – közölte, hogy Magyarországgal minden rendben van.

Azaz az Egyesült Államokkal és annak elnökével, Donald Trumppal semmi sincs rendben. Sem mentálisan, sem korrupciós, sem minimum morális, sem lakosság elleni romboló és tömegpusztító szempontból. Hanem az USA Magyarország és a magyar nép elárulója és minden lopás, rablás és tömegpusztítás közvetlen és nyílt pártfogója, bűntársa és személyes haszonélvezője. Mert személyes bűnügyi haszonélvezet nélkül nem létezik korlátlan és abszolút bűnpártoló amerikai ámokfutás. Csakis ha Donald Trump egy velejéig romlott moslék bűnöző, ami azért a néhány cseppért, amit haszonként az irdatlan vagyona mellé benyel, máris eladta és elárulta Magyarország teljes lakosságát.

 

 

olkt.hu/hirarena.com