Momentum: FELJELENTJÜK A FIDESZ-KASZINÓT A JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT!

FELJELENTJÜK A FIDESZ-KASZINÓT A JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT!
Miközben már Orbán Viktor is a járvány legsúlyosabb két hetéről beszél, és az egészségügyi dolgozók is sorra mondanak fel a katasztrofális kormányzás miatt, úgy tűnik, a fideszes elit világában továbbra sem kell betartani a járványügyi korlátozásokat. Nemrég az derült ki, hogy a NER magángépe a Maldív-szigetekre vitte szilveszterezni a rendszer fontos embereit, most pedig a Telex.hu cikkéből derült ki, hogy a Fidesz-strómanok tulajdonában lévő, zsúfolásig telt kaszinókban még a legalapvetőbb maszkviselési szabályokat sem kell betartani.
Gulyás Gergely miniszter korábban azt hazudta, hogy „a kaszinók jogi értelemben nem szórakozóhelyek, hanem üzletek”, ezért természetes, hogy nyitva tarthatnak. De pontosan tudjuk, hogy nekik valójában ez is a pénzről és a hatalomról szól: a kaszinók a NER tulajdonában vannak, fideszes strómanokat gazdagítanak, ez pedig minden járványügyi szempontot felülír. Ennyivel össze is foglalható a kormány összes gazdasági intézkedése:
a haverokon segítünk, minden más inkább dőljön be – annál könnyebb lesz felvásárolni.
A Fidesz-kaszinókat a járvány végéig be kell zárni, a járványügyi szabályok sorozatos megszegése miatt pedig súlyos bírságot kell kiszabni – nem maradhat következmények nélkül a fideszes elit arcátlansága.
Mi megtettük a feljelentést az V. kerületi Rendőrkapitányságon, kíváncsian várjuk, hogy lesz-e képük elutasítani.