Most akkor a Fidesz szerint a KDNP gerinctelen?

Ez ugye azért nagyon érdekes, mert a Fidesz elhagyta ugyan a Néppártot, de a KDNP nem követte. Hölvényi György KDNP-s képviselő azt közölte, hogy ő pártja marad az EPP frakciójában. Szinte sosem volt még példa olyanra, hogy a KDNP-sek ne kiskutyaként ugráltak volna Orbán Viktorék lába körül, Semjén Zsolt konkrétan egész pályafutását arra építette fel, hogy ő Orbán első számú nyalonca.

Manfred Weber és a többi gerinctelen csúszómászó sziszeghet tovább odabent a sötétben, de a budiajtó rájuk lett csapva, túl sok már nem hallatszik belőlük, legfeljebb dühödt sziszegésük. Végre friss levegőt szívhatnak a magyar képviselők, s velük együtt Magyarország is – ezt írta a fideszes propagandaszerző.

Bayer Zsolt is érdekes dolgokat írt az eset kapcsán, az ő dumája úgy fordítható le, hogy Orbán Viktor eddig elvtelen alkukat kötve próbált megfelelni érdemtelen embereknek és káros elvárásoknak. A vámpírkormány egyik fő támogatója szerint:

Vége az elvtelen alkuknak, a sehová sem vezető kompromisszumoknak, vége annak a megalázó aprómunkának, amelynek során a nyomorult Webernek kell megfelelni – írta Bayer Zsolt.

Akkor most mi van?

https://ezalenyeg.hu/erdekes/most-akkor-a-fidesz-szerint-a-kdnp-gerinctelen-51004