“Most jól jönne az a sok egészségügyi dolgozó, akik a megélhetési válság miatt külföldre távoztak Orbánék miatt!”

0

Ez a toborzás Kásler részéről minden tekintetben álságos, de pláne egy olyan társaságtól, amelyik évekig jóformán csak stadionokra, fociklubokra, lówellnessre, mexikói templomra, ukrán nyugdíjakra, erdélyi szavazatvásárlásokra, félméteres kilátókra, meg vietnami kórházra stb. költötte az adófizetők pénzét… és ha ezt bárki szóvá merte tenni, akkor azt arrogánsan kioktatták, lehazaárulózták, miközben üldözték a bármilyen segítő tevékenységet végző civileket, NGO-kat (non-governmental organization) nem kormányzati szervezeteket.

Talán ha javítanának a körülményeken, ha legalább olyan fontosak, vagy fontosabbak lennének mint maga a belügyminiszter, meg még jól meg is fizetnék őket, akkor még pár “migráns” talán jelentkezne is.

Nesze neked Fidesz szavazó!

Attól tartok, hogy az a megosztottság, amit a Fidesz 2002 óta létrehozott, nem kedvez ennek az akciónak. Őszintén sajnálom. De most nézzenek a tükörbe.

Most jól jönne az a sok egészségügyi dolgozó, akik a megélhetési válság miatt külföldre távoztak! Köszönöm Fidesz, köszönöm Fidesz-szavazók, köszönöm Orbán Viktor!

Felkérem mindazokat, akik szerint ez a kormány, – élén az egészségüggyel, – helyén kezelte és kezeli a dolgokat, szíveskedjék önkéntesnek jelentkezni szolgálatra.
Köszönöm!