Most tél van és csend és hó és halál…

0
A CEU mai közleményének első sorai:
„Mivel a Lex CEU értelmében a CEU nem vehet fel új diákokat 2019. január 1-től, az Egyetem kénytelen a mai napon bejelenteni, hogy minden amerikai akkreditációjú programját Bécsben indítja el 2019 szeptemberében.” … a magyar kormány vérlázító döntése okán.
Elmennek és nekünk csak a sötétség marad megint!
Hát nincs mit tenni, csak gratulálni lehet ehhez a lesújtó ítélethez
és újra és újra emlékeztetni mindenkit arra, amit Kövér László házelnök a választási kampány során előrevetített: “ Ha még négy évet sikeresen kormányozhatunk, nagyon sok minden visszafordíthatatlan lesz mindabból amit tettünk, nemcsak Magyarországon, hanem a példánkon keresztül akár egész Európában is.”
A világosi fegyverletétel az 1848-49 forradalom és szabadságharc végét jelentette, ami után Haynau rémuralma alatt az osztrákok részéről véres megtorlás következett. Vörösmarty Mihály efelett a világosi tragédia felett nem tudott napirendre térni, és írta meg szörnyű látomását a magyarok sorscsapásokkal teli jövőjéről….
Forrás:https://www.facebook.com/notes/eur%C3%B3pa-blokk/most-t%C3%A9l-van-%C3%A9s-csend-%C3%A9s-h%C3%B3-%C3%A9s-hal%C3%A1l/2139625299685955/