MSZP: Orbán a választásokig orrvérzésig akar lopni!

Újabban sumákszag terjeng a Fidesz körül. Az MSZP éppen ezért azt követeli, hogy hozzák nyilvánosságra az autópálya-koncesszió háttérszámításait.

Csak a bűnösök titkolóznak – véli a szocialista párt.

Rogán Antal nagyon markánsan állítja azt, hogy az állam jól fog járni azzal, hogy 35 évre magánkézbe adja az autópályák üzemeltetését. Az MSZP erre fel is figyelt. Azt, hogy ebben miért olyan rohadt biztos az Orbán-csicska, mi, evilági emberek nem tudhatjuk, mivel a számításokat tíz évre titkosították. Bizony, mondtuk, hogy valami nagyon bűzlik.

Mire ez az ismételt titkolózás? Ha ez annyira jó üzlet, akkor miért nem áll elő a kormány a konkrétumokkal?

– faggatózik a párt, akik szerint egyáltalán nem bonyolult a képlet. Ha ez tényleg annyira hiper-szuper megoldás, akkor tessék, minden szem rájuk tapad, lehet bizonyítani, de

a propagandaminiszter szavainál többre lesz szükség.

Az MSZP joggal véli úgy, hogy az állami vagyon felgyorsított kiszervezésével és a nyilvánosság elől eltitkolt döntés-előkészítő anyagokkal párhuzamban minden jel arra mutat, a Fidesz valóban valamelyik nemzeti oligarchának vagy egy Fidesz-közeli külföldi havernak akarja átjátszani az autópályák üzemeltetéséből származó nyereséget.

Berezelt a Fidesz a 2022-es bukástól, meglovasít még néhány milliárdot, nehogy kifusson az időből.

Valamiből meg kell élni bukott kormánypártként is, az való igaz.

Az MSZP szerint is a kudarc előtti pánikról lehet szó. Azt gondolják, a Fidesz 2022-ben vereségre készül, ezért még előtte a lehető legtöbb pénzt ki akarja lopni és biztosítani akarja saját maga és a haverjai számára.

Ugyanakkor ezúton is jelezzük, hogy a választás után megalakuló új kormány ezt a pályázatot és a megkötésre kerülő szerződést semmisnek fogja tekinteni, és mindenkinek, aki ebben a bűnös eljárásban közreműködik, a törvény előtt kell majd felelnie

– szögezték le egyértelműen.

A szocialista párt legfőbb célja, hogy megszüntesse a közvagyon kiszervezését és magánosítását, ezért azt tervezik, hogy 22′-ben, a kormányváltást követően, meg fogják szüntetni az Orbán-kormány által kialakított rendszert és vissza fogják szerezni az állami vagyont.

Árnyékállam, hatalomátmentés és vagyonkimentés: a káoszkormányfő és csicskái vereségre készülnek.

A fideszes csicskák nagyon félnek már a jövő áprilisától, amikor véget ér számukra a jóvilág, és kezdődik az elszámoltatás. Most még megpróbálnak mindent ellopni a magyar emberektől, legyen mit a tejbe aprítani, ha beüt a krach. De valaki szóljon már nekik, hogy erre kár alapozni, az új kormány ugyanis mindent vissza fog tőlük szerezni! És végül az utolsó forint is ott lesz, ahol lennie kell: Magyarországnál, a magyar embereknél. 

(via: Hírklikk)