Müller Cecília a járvány előtt -törvénytelenül- nem volt hajlandó fogadni engem

Hadházy Ákos

0

Cecilia megígérte, hogy a vészhelyzet után lehetőséget ad személyes tájékoztatásra. Én a vészhelyzet megszűnésekor azonnal küldtem neki ismét egy levelet, azonban most már azt is megengedi magának, hogy ne válaszoljon egy országgyűlési képviselőnek. Pedig az az utasítás, amit a héten a kórházaknak küldött, nemhogy egy személyes találkozót, de egy parlamenti vizsgálóbizottságot is megérne. Müller ugyanis gyakorlatilag megfenyegette a kórházakat, hogy ha túl sokat tesztelnek koronavírusra, akkor vizsgálatot és büntetést kapnak a nyakukra.
NAGYON kíváncsi vagyok, hogy hogy mer szembe menni az egész világon elfogadott szakmai evidenciákkal (én ugyanis csak egy “érvet” találtam – ha propaganda szempontokból akarják kozmetikázni az adatokat, egyrészt azért hogy “nálunk később rosszabbodott a helyzet” mint másoknál, másrészt szépíteni akarják a fájdalmas statisztikát, hogy a fertőzések nagyon nagy része a kórházakban történt. )
Összehasonlításul ideteszek két képet és egy levelet egy osztrák közkórházról. Egy kedves ismerősöm küldte, azért , hogy bemutassa: nálunk boldogabb helyen a tisztifőorvos tudja, hogy a koronás fertőzöttek kb 80 százaléka tünetmentes és a kórházakat kell legjobban óvni- ezért ott MINDENKIT tesztelnek, aki bekerül.
📌
“Pld a kórházról és tesztelésről tudok most nagyon friss információval szolgálni: tegnap óta vagyok Bécs legnagyobb kórházában az AKH-ban rendes féléves infúzióimat megkapni. Ahogy megjöttem a férjem persze nem kísérhetett fel, de a bejárattól átvett egy beteghordó fiú , (tudok egyedül járni tehát nem azért), hozta a csomagomat, és felkísért az osztályra, átadott a nővérnek, aki ezután vitte a csomagomat amit meg sem kellett érintenem. Egy elkülönítőbe tettek amit nem volt szabad elhagynia amíg nem lett kész a corona teszt eredménye. Az elkülönítő így néz ki: ( sima mezei betegbiztosításom van semmi kiegészítő luxus)
Teljes védőfelszerelésben jöttek levenni a corona tesztet és a vért az összes laborra. Estére lett meg az eredmény, neg, de akkor már ott hagytak ebben a szobában aludni. Ma kapom a további kezelést, már rendes beteg szobában. “