Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott

Hadházy Ákos: ezek nem bírnak velem

0

Csodálkoztam volna, ha nem próbál meg lejáratni valamivel Rogán heccsajtója az újabb táblás akció után. Jól látszik, hogy fáj a Fidesznek, hogy nem táncolok úgy, ahogy ők fütyülnek. Látszik, mennyire fáj az emberek szolidaritása, amely lehetővé teszi, hogy ne hasson meg Kövér elvtárs büntetése. Emlékezzünk meg itt ismét egy Deák Dániel nevű fideszes „politikai elemző” agymenéséről, amely szerint még durvább büntetésekre lenne szükség!
Az egykor szebb napokat látott Mandiner – amely ma már nem próbál jólfésültnek látszani – azt hazudja, hogy szabálytalanul töltöttem ki a vagyonnyilatkozatomat, mivelhogy abban nem szerepelnek az októberi táblás akció után kapott támogatások. Majd az ügyvédem is elmagyarázza nekik, de most Önöknek is leírom:
1) nem titkoltam el, hanem kifejezetten büszke vagyok arra a megható tényre, hogy mind az Orbán elé, mind pedig a Kövér mögé kitett táblák miatt kirótt büntetésemet pillanatok alatt összedobták jóakaratú emberek.
2) A „leleplezés” azért is harmatgyenge, mert a propagandisták el sem olvasták az országgyűlésről szóló törvényt. A törvény 87. § szerint ugyanis nem a magánadományokat, hanem az ajándékokat és ingyenes juttatásokat kell feltüntetni a vagyonnyilatkozatban. De ha még így is lenne, az ajándékokról szóló szabály szerint a képviselőknek a tiszteletdíj 1/12-ed részénél nagyobb értékű ajándékról vagy egyéb ingyenes juttatásról kell beszámolniuk a vagyonnyilatkozatukban. Ez az összeg jelenleg esetemben 82 475 forint. A Mandiner úgy okoskodik, hogy a büntetés 329 ezer forint volt, az adományok ezt az összeget meghaladták, tehát nem tettem eleget a törvényi előírásnak.
Csakhogy nem egy adományt kaptam októberben, hanem több százat. Ennyi ember segített összeadni a büntetést. A legnagyobb összegű utalás ezek közül 80 ezer forint volt, vagyis alatta maradt a törvényben meghatározott értéknek. Értem én, hogy erőlködni kell, mert ki van adva, hogy be kell sározni engem, de azért a matematika alapjait nem tudják újraírni!
Ha valakit érdekel, a Mandiner cikke itt elérhető:
https://tinyurl.com/t8evqke
A friss vagyonnyilatkozatom itt elérhető:
https://tinyurl.com/v2k6397

Csodálkoztam volna, ha nem próbál meg lejáratni valamivel Rogán heccsajtója az újabb táblás akció után. Jól látszik,…

Gepostet von Hadházy Ákos am Dienstag, 25. Februar 2020