NAGY DIKTÁTOROK, KIS DIKTÁTOROK ÍGÉRETEI!

HITLERREL és Mussolinival tudjuk mi történt, de sajnos a fasiszta és náci szellemiségük, hatalmi módszereik ragadósak. Ezt a ragályt Orbán és talpnyalói is elkapták, nem beszélve a Mi Hazánk Mozgalomról!
HITLERNEK, Mussolininak, Szálasinak (és sorolhatnám a diktátorokat) nem bocsájtottak meg! Orbánnak jár bocsánat? A Nemzetei Együttműködés Rendszerével (Szálasi is írhatta volna) megdöntötte a Magyar Köztársaságot, kidobta annak Alkotmányát. Maga alá gyűrte a hatalmi ágakat. A fékek és ellensúlyok intézményeit, elsősorban az Alkotmánybíróságot saját báb intézményeivé tette!
A GAZDASÁG működését teljesen eltorzította, saját hűbéres oligarchája (rokonok, haverok) kezébe adta a vagyonokat, ők nyerik a pályázatokat! Az uniós pénzek is náluk landolnak! Mikor ezeket a sorokat írom, több versenyben vagyunk dobogón az unióban: infláció, élelmiszerárak drágulása, az energia drágulása! Mindez úgy, hogy az oktatás és az egészségügy a béka hátsója alatt van, az államadósság pedig a legnagyobb a rendszerváltás óta!
ORBÁN TUDTA, hogy nyugaton ezt előbb-utóbb nem eszik meg, ezért keletre fordult, Putyin felé, Lukasenkó, Erdogán felé, és a nettó diktatórikus türk (kipcsak) országok felé! Az unió kegyeit csak annyiban akarja megtartani, hogy pénzt kapjon. Putyinnak azért lett a téglája az unióban és NATO-ban, hogy olcsó olajat, gázt kapjon! A szélkakas képest egy unatkozó lajhár!
MAJD az Orbán hívek, azzal fognak nekem érvelni, hogy 3 millió szavazatot kapott! Így van, legalább tudjuk, mennyi megvezetett, tanulatlan, tájékozatlan ember él e hazában. Tudjuk, hogy az ostobaság mély szakadéka mekkora!
DE az ellenzéki uniós képviselők is bénáznak! Bombázni kellene jobban az uniót, hogy az országnak járó pénzeket, az önkormányzatok, alapítványok, civil szervezetek kapják meg. Olyanok amelyek azt alapellátásokra, a rászorultakra költik, kidolgozott tervek alapján!
ORBÁN formát bontott a kleptokráciájával (tolvajok hatalma), akkor bontson formát az EURÓPAI UNIÓ is! Mondja ki, hogy nincs bocsánat, neki nincs pénz.

Szűcs Mihály