Nagyméltóságú tekintetes Hegedűs Zsuzsanna asszonyság!

Levelem kelt az Úr 2022 évében, az július havának 29 napján, Pest Vármegyében, Budapest városában
Drága Zsuzsanna asszonyság én egy másodpercig sem hittem el, hogy magácska szakított a Nagy Őfőméltóságú vitéz felcsúti Orbán Viktor Mihály kormányzó úrral, hiszen maguk úgy összenőtek, mint borsó meg a héja.
Maga nem lehet az, aki csak úgy feláll és megbélyegzi az Őfőméltóságú urat csak azért, mert a baloldali média hisztériázik egy kis fajalgás miatt. Mert mindnyájan tudjuk mi, mi akik követjük Önt és a Őfőméltóságú urat, hogy kutyában is vannak fajták, például a komondor, meg a kuvasz vagy a puli és még lehetnek közös kölykeik is de az már nem fajta tiszta puli lesz, vagy komondor, ha tetszik érteni.
Ezért én tökéletesen megértem az Őfőméltóságú urat, hogy nem fekszik össze akárkivel, hiszen én Récsőlt nem tudnám elképzelni sötétbőrű nőként, ahogy gondolom maga sem.
Kedves Zsuzsanna asszonyság, azért engem rendesen megviselt ez a pár nap, mert mi régóta felnézünk Önre és az asszonnyal például biztosak vagyunk abban, hogy azok a hírek is csak hazugságok voltak még 2018-ban, hogy maga 220 millió forintot eltapsolt, meg 2,8 millióért vacsorázgatott .Mondtam is az asszonynak, ha maga megenne egy 1000 forintos lángost, akkor egyből dupla akkorának nézne ki, mint emigyen lángos nélkül.
A sok libsi meg zokogott, hogy maga 90 millió forint fizetést vitt haza, de ez az irigységük miatt volt. Meg arra is irigykedtek, hogy 11 millió forintért tankolt az Audijába, holott az nem is megáé volt, hanem az alapitványáé és maga minden gyereket jól akart lakatni, de aztán rájött, hogy Magyarországon nincs gyerekszegénység.
Jól is mondta 2020-ban, “ma Magyarországon éhező gyerekek szociológiai értelemben azonosítható sokasága nem létezik,”, meg azt is jól tetszett látni, hogy “az Orbán-kormány a felsorolt intézkedésekkel felszámolta a rendszerszintű gyermekéhezést és nyomort”.
Minden rossz a gyerekekkel “sokkal inkább emberi mulasztásból, szülői felelőtlenségből” ered. Igaza van. Ezért volt elég az Audija a malackák kiszállításához, mert már minden gyerek jól lakott, mivel vitte volna azt a 3 jószágot, pótos IFA-val?
Lassan zárom soraimat, de előtte még elmondom kegyednek, hogy igaza van! Igaza van azzal, hogy hát mit csinált volna azzal az alapítványi pénzzel, megtartotta, jól tette. Egy ilyen komoly asszonyságnak, aki az Őfőméltóságú úr tanácsadója, reprezentálnia is kell valahogy. Azért nem mehet zsigulival maga sem Kötcsére, hát miképpen nézne ki a sok vadúj BMW meg Mercedes között.
Örülök, hogy újra az Őfőméltóságú Orbán kormányzó úr tanácsadója.
Arra meg vigyázzon, ne emelgessen malackákat, mert olyankor eltorzul a feje és ezen a libsik röhögnek.
Csókolom a nagyságos, adakozó kezeit.

Füzesy Alex