NB2-es lesz Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák Balázs nem kellett egyetlen magyar elsőosztályú vagy külföldi csapatnak sem, így mégis a magyar másodosztályba szerződik.

„Van nálunk egy kereseti korlát, amit senki esetében sem lépünk át, nem teszünk kivételt, de ha nem talál magának csapatot, akkor Balázs szívesen tér vissza Debrecenbe. Most már nagyon közel állunk a megegyezéshez. Folyamatosan kapcsolatban álltunk a menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel és Balázzsal is, szerintem jönni fog”

Ezt Kósa Lajos, Debrecen fideszes erősembere mondta a városi tévében csütörtökön a Nemzeti Sport cikke szerint. Dzsudzsák az utóbbi hónapokban Magyarországon tartózkodott és innen próbált új klubot találni magának. Közben az MTK csapatával edzett, sőt felmerült az is, hogy a budapesti elsőosztályú csapathoz igazol, de a 444 tudomása szerint a fiatalokra építő együttesben nem kapott volna elég játékpercet, ezért udvariasan elutasították.

https://foci.444.hu/2020/09/18/nb2-es-lesz-dzsudzsak-balazs?fbclid=IwAR3PDDaIfoFSexFQds-GrotVOWqO9mldn_pXeaSaLG1Y5Mht8fCTSPSFL4A