NE DŐLJ BE A FIDESZNEK ⚠️ MERT AZ IGAZI ELLENSÉGED MAGA A RENDSZER 👎

A Fidesz állampárti rendszerének propagandája az elmúlt 12 évben több részre szakította szét a magyar társadalmat a mesterségesen szított gyűlölködéssel és az állandó ellenségkép kereséssel

Az évi több 100 milliárd forintból fenntartott propaganda gépezett fokozatosan mérgezte meg az emberi kapcsolatokat, tépett szét családokat és tett tönkre barátságokat. Szánt szándékkal ugrasztotta egymásnak a különböző társadalmi rétegeket.

Kiadta a napiparancsot, hogy éppen kiket kell gyűlölni. A magán-nyugdíjpénztári tagokat, a rendvédelmieket, rokkantnyugdíjasokat, a homoszexuálisokat, a tanárokat, az ápolókat, az orvosokat, a kivándorlókat, a bevándorlókat, a menekülteket, az ukránokat, a norvégokat, a hollandokat, a németeket, az ellenzéki szavazókat, a liberálisokat, a baloldaliakat, a zöldeket és így tovább bezárólag a marslakókkal. Most pedig a katások lettek az első számú közellenség. Gyurcsány, Brüsszel, Soros…és sorolhatnánk.

Ennek a rendszernek az az egyik legfőbb érdeke, hogy a társadalom minél több darabra hulljon szét, így az emberek különböző csoportjait könnyedén szembe lehet állítani egymással. Ahogy ez a rendszer belerúg egy társadalmi rétegbe, rögvest ráuszítja az éppen aktuális áldozatára a társadalom más rétegeit. Oszd meg és uralkodj. Régóta bevált recept.

Ne más embereket hibáztass. Őket is becsapta, kifosztotta és megalázta ez a rendszer. Nemcsak téged. Ők is a rendszer áldozatai. Nemcsak te. De ők még nem fogták fel. Ahogy a nép nagy része sem.

Durva ébredés lesz.