NE FÉLJETEK!

0

Meg fogjuk szüntetni a városunk és Hazánk életét minden területen megbénító megfélemlítést, az emberek listázását és állásuk elvesztésével való zsarolását. Vállalom, hogy kiállok mindenki mellett, akit politikai okból üldöznek és együtt felszámoljuk az önkényt!

ÁTLÁTHATÓSÁGOT A KÖZPÉNZEK KEZELÉSÉBEN! Polgármesterként vállaltam, hogy valamennyi közpénzzel kapcsolatos információt folyamatosan nyilvánosságra hozok. A polgároknak joguk van megtudni, hogy mire költik az adóforintjaikat, kinek milyen személyes juttatásai vannak, milyen alapítványokat támogat az önkormányzat milliókkal, kik használnak önkormányzati gépjárműveket és milyen jogcímen.

VÉDJÜK MEG A SZOCIÁLISAN RÁSZORULÓKAT! Felülvizsgáljuk az önkormányzati bérlakások bérleti díjait, illetve folyamatban lévő értékesítését, hiszen az ott élőknek néha nincs hova menniük, így hajlék nélkül maradnak. A fogyatékkal élők, közmunkások gyakran hónapokig nem jutnak munkalehetőséghez. Meggyőződésem, hogy az önkormányzat mellett az emberi szeretet és szolidaritás is segíthet a bajbajutottakon – összefogással emberi méltóságában megőrizve a közösség hasznos tagja lehet mindenki.

A NEMZET FOGALMÁT VISSZA KELL SZEREZNÜNK!
Nem tűrhetjük, hogy a Fidesz kisajátította a nemzet kifejezését, és két részre szakította az országot! Nem tűrhetjük hogy egyes magyarok ellenségnek számítsanak, hogy milliók nem tudhatják meg az igazságot , hogy a politikai vélemény elmondásával az állásából is kirúghatják, hogy míg egy szűk réteg meggazdagodik a társadalom pénzén, addig mások nélkülöznek!
EGY MAGYARORSZÁG VAN, egy hazánk és egy életünk van, és nem tűrjük, hogy egy tolvaj , hazug kisebbség ezt elvegye tőlünk!

Hódmezővásárhely sem lehet szabad, amíg Magyarország nem lesz szabad! Elég volt! Nem tűrjük tovább!!!
A Fidesz , Magyarország 1000 éves történelmének legkorruptabb rendszerét építette fel!
Az egyetlen megoldás egy tisztességes politikai kultúra létrehozása , és a demokratikus jogállam visszaállítása!
Ez nemcsak az ellenzék érdekeit szolgálja, hanem minden tisztességes magyar emberét is , a Fideszeseket is beleértve.
Üzenem a Fidesz kiszolgálóinak: Míg a Fidesz pártállam vezetői magánrepülőjükön fogják elhagyni az országot, ti, akik a hivatalokban ültök és segítitek a rendszert, ti nem mehettek velük. Ti bizonyítékok lesztek, amikor eljön az elszámoltatás ideje!!

dr Márki-Zay Péter