Ne gyűlölj, mindig mindent szeress!

ELÉG LEGYEN MÁR A BÉKÉTLENSÉGBŐL, A SZÉTHÚZÁSBÓL!
Itt az idő, hogy előrelépjen az emberiség, hogy béke legyen, hogy beköszöntsön az új kor! Ne gyűlölködjünk, szeressünk mindig mindent, utasítsuk el a gyűlölet! Aki nem szeret mindig mindent, az békétlen, az gyűlöl, annak szívében félelem van!
Aki nem akarja beadatni az oltást, az gyűlöl, az nem szereti az oltást, az békétlenséget akar! Aki tiltakozik a tőkés társaságok által működtetett szociális médiák cenzúrája ellen az elégedetlenkedik, az önmagát rombolja gyűlöletével! Aki szakszervezetbe tömörül, hogy jogait érvényesítse, az elégedetlenkedik, az lázad, és aki lázad, az gyűlöl, az a gonoszságot hirdeti. Egy igazán jó ember jobban szereti a rossz embereket, mint önmagát, mert a rossz embereket, pl. a diktátorokat csak a szeretet bírhatja a jócselekedetre! Minél rosszabb, gonoszabb egy diktátor, annál nagyobb szeretettel kell rajongani érette, mert ez jelenthet csak változást, ez bírhatja rá őt a kegyetlen eljárások beszüntetésére!
Aki kikel az ellen, mert milliárdosok antidemokratikusan meg akarják változtatni a világot, az is gyűlöl, az gazdagság gyűlölő, az az ember nem szereti a kapzsiságot, mások kizsákmányolását! Ne gyűlöld a milliárdosokat, ne károsítsd magad a gyűlölettel, mert ha egyszer te is milliárdos leszel mások munkájából, akkor megbánod, hogy korábban gyűlölködő voltál!
Ne gyűlöld a korrupt politikusokat sem, fogadd el a világot olyannak amilyen, mert nem az az ember célja, hogy demokratikusan megváltoztassa a világot, hanem hogy olyannak szeresse amilyen. Ameddig gyűlölöd korrupt politikusaidat, addig te magad akadályozod őket a változásban, szeresd a politikust tiszta szívedből, és meglásd az ilyen személy hirtelen megjavul, felragyog! Igenis te vagy a hibás, ha korruptak, gazemberek politikusaid, mert gyűlöleted bekényszeríti őket a gazemberségbe, és így te magad leszel a probléma, ők pedig áldozataid!
Ne gyűlölj tehát, mindig mindent fogadj el úgy ahogy mások akarják, és boldog leszel, mindegy mennyire ínséges idők jönnek, mindegy mekkora a szegénység és szenvedés!
Ne gyűlölj, mindig mindent szeress!