Nehogy már a polgármester avasson bicikliutat Lázár helyett!

0

Kisszerűség a köbön.

Még múlt vasárnap tervezte átadni Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a város új bicikliútját. Csakhogy az átadás után, amin a Fidesz politikusai nem vettek részt, frissen kihelyezett táblákat találtak a bicikliút mentén, melyek Lázár Jánosnak mondtak köszönetet az új bicikliútért.

Márki-Zayék végül fogták a táblákat, és átvitték Lázár János batidai vadászkastélyához. Minderről a polgármesteri hivatal FB-oldalán így emlékeztek meg: „A város vezetője szerint nagy szükség volt az új kerékpárútra, nap mint nap igen sokan használják. Megjegyezte, hogy a fejlesztésekért mindig köszönetet mondott Lázár Jánosnak és az előző városvezetésnek, hogy pályázott, a magyar államnak pedig azért, hogy Hódmezővásárhely rendelkezésére bocsátotta az unió pénzét. Azt a vasárnap esti internetes heti összefoglalójában is kihangsúlyozta, jobban örült volna, ha Benkő Zsolt külterületekért felelős önkormányzati képviselővel adhatta volna át közösen a kerékpárutat. Ezzel arra utalt, hogy a fideszes városatya pénteken egyedül, pontosabban helyi polgárok kíséretében egy ad-hoc avatást rendezett. A polgármester szerint a vásárhelyi Fidesz különös sportága a “hányszor tudunk felavatni egy utat?”. Tavaly is történt hasonló, akkor Hegedűs Zoltán frakcióvezető és Benkő Zsolt külön-külön is átadta a Bodzási utat.”

Forrás:https://magyarnarancs.hu/belpol/a-fidesz-nem-birta-elviselni-hogy-marki-zay-adjon-at-egy-bicikliutat-ezert-gyorsan-atadtak-elotte-118402?fbclid=IwAR2Z9SuPTjwrH44–NZQnKFA1NAPYV0-dsO5I_qL6IsSAa9yY9dwSpY-yXY