Neki sem lehet egyszerű az élete…

0

Nagy Bandó András volt Rónai Egon vendége az Egyenes Beszédben, de a humorista olyan kijelentéseket tett az ATV műsorában, amitől mindenki elhatárolódott, írja a 444.

Múltkor Kecskeméten voltam, tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól – és most olyat mondok, amiről, valószínűleg azt mondjátok, hogy abszurd -, hogy oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri. A kecskeméti kórházban rakják rendbe – mondta Nagy Bandó, mire a műsorvezető visszaszólt, hogy ez egy régi mendemonda.

A humorista egy költői kérdéssel zárta le az interjú ezen szakaszát:

nem magyar mondás az is, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél?

A beszélgetés idő közben lekerült az ATV honlapjáról, a 444-hez eljuttatott közleményükben pedig azt írták, hogy ez a csatorna saját döntése volt.

Az ATV mindig és minden helyzetben tiszteletben tartja mások személyiségi jogait. Nagy Bandó András tényállításai súlyosan sértették egy politikus magánéletét és személyiségi jogait, ezért nem tesszük közzé a videót. Ez a lépés a csatorna saját döntése – fogalmaztak.

Rónai Egon a Facebook-oldalán arról írt, a fantázia lehet egy alkotó ember munkaeszköze, de személyiségi jogokat sértő mondatok nem lehetnek egy beszélgetés tárgya.

 

olkt.hu/444.hu