Nem a Jobbik és az LMP árulta el tegnap az ellenzéki egységet, hanem két, soraikba beépült ügynök

0

Ki is nyomták a gennyes pattanásokat azonnal. Nem árt ezt így az elején leszögezni, mert voltak, akik zsigerből jobbikozni és elempézni kezdtek. Liberális vagyok, az voltam, az is maradok, talán tőlem elfogadható, ha azt mondom: megbízom a Jobbikban és az LMP-ben, a Rezsim ellen az egyesült ellenzék soraiban küzdő politikusaikat és aktivistáikat harcostársaimnak tekintem,.

A kampány két hónapja alatt nemcsak összefogott pártjaink vezetése, de mi, mezei hadak is megtanultunk szerves egységként együtt harcolni. Ma már nem számít, ki honnan érkezett, csak az, hogy milyen cél felé halad. És a cél mindannyiunk számára ugyanaz: O1G hazaáruló maffiájának legyőzése, vezetőik felelősségre vonása, összerabolt vagyonuk visszavétele. Szövetségünket érik néha nyomáspróbák, mert a Rezsim akit lehet megfélemlít, vagy megvesz, de közös feladatunk, hogy bizalommal viseltessünk harcostársaink iránt, mikor azok nehéz pillanatokat élnek át.

Ha majd visszavettük az országunkat, helyreállítottuk a demokratikus jogállamot, tisztességes, egyenlő esélyeket biztosító választáson minden párt megméretteti magát, és akkor, de CSAK akkor lesz helye a világnézeti különbségeknek. Lesznek jobboldali, baloldali, zöld, és bármiféle pártok a parlamentben, amely akkor majd ismét nagybetűvel írhatóan Parlamentté válik. Kilenc évbe telt, hogy a Rezsimet legyőzni képes teljeskörű ellenzéki egység megvalósuljon. Ebben rejlik az erőnk. Ez kincs, tehát vigyázzunk rá. Hogy október 13-án éjjel mindannyian együtt ünnepelhessük O1G maffiája fölötti első, és döntő győzelmünket.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg