Nem adom a házamat

0

A kormány fasiszta propagandájának lenullázása már nem álom. – Bebizonyítottuk, hogy lehet valóság.Egy kicsike leleményességgel a hatalom legnagyobb fegyverét, a propagandát tudjuk megsemmisíteni.Mára odáig jutottunk, hogy az átalakított konzultációs plakátokat néhány napon belül egyszínű kék tapétával lefedték.Így ezeken a helyeken már nem láthatók O1G hazugságai sem. Más helyekről is jelezték, hogy a valódi, kétoldalú konzultáción átesett óriásplakátok teljesen elkékültek.Azt látjuk, hogy az érintetlenül maradt orbáni üzenőfalak továbbra is hirdetik a hazugságot, hogy itt egy családbarát kormánnyal van dolgunk, aki hajlandó szóba állni az emberekkel.Csak az O1G nem tetszett. Ettől nagyon be vannak szarva. Látják, hogy ebből bizony országos mozgalom lehet. És akkor végük. Mert mostanában azért mégsem lehet egy ország miniszterelnöke az, akivel kapcsolatban minden nap százával és ezrével jelennek meg feliratok, amin az olvasható, hogy a miniszterelnök 1G.Egy példa erre a Harczi Opel legújabb plakátja.

De vissza az óriásplakátokhoz!Azt követően, hogy 2016. augusztusa óta a Sárgapólósoknak szokásává vált, hogy kreatív módon átalakítják az orbáni rezsim hazugságait árasztó óriásplakátokat, egyre kevesebb ilyen hirdetést tesznek ki Szigetszentmiklós környékén.Mi nem letépjük, nem leöntjük festékkel, mert ezzel csak azt érnénk el, hogy romboló csőcseléknek állítanak be a saját híveik előtt. Természetesen nem ítéljük el az ilyen egyszerűbb kivitelezésű véleménynyilvánításokat sem.Mi üzenünk rajtuk. Elmondjuk a véleményünket, megmutatjuk ország-világnak, hogy nem mindenki gondolja úgy, ahogyan a führer.Így volt ez 2016-ban a „Tudta?” és az „Üzenjünk Brüsszelnek…!” plakátokkal.

Az „Üzenjünk Brüsszelnek…” akciónkról egy remek videós összeállítás itt nézhető meg

Ezt követte 2017-ben a „Ne hagyjuk, hogy a fidesz nevessen a végén!” akció.A gyűlöletplakát átalakításáról videó itt nézhető meg-7:18

Szintén 2017-ben következett a konzultáció a soros-, orbán-, csányi-, sevizás-tervről és a fideszes lopásokról. – Amit így mi nem hagytunk szó nélkül.

2018-ban tavasszal az „Egyetlen jelöltet a fidesz ellen akciónk pörgött.

Az áprilisi választás előtt a „Ne hazudj!” felirat került rá sok „Nekünk Magyarország az első” szövegre.

Karácsony előtt kikerültek az újabb konzultációs plakátok. Ha már fent volt a „Döntsünk közösen! szöveg, mi kiegészítettük. „O1G” országos mozgalmi jelkép és a „Zavarjuk el a fideszt!” felhívás került rá.Na, ez már nem tetszett nekik. Ez volt az, ami majd minden helyen a teljes plakát elfedéséhez vezetett. Inkább saját üzenetükről is lemondtak, csak hogy a más vélemény ne jelenjen meg.Mi ez, ha nem egy fasiszta diktatúra?Mi ez, ha nem lehetőség arra, hogy a teljes propagandájukat ellehetetlenítsük sok ember cselekvése által? Így néznek ki a Sárgapólósok által véleményezett hirdető helyek:A Szigetszentmiklósi Tűzoltóságnál nagy kékség lett.

A Csepeli úton a fideszközeli kőzúzdánál is lemondtak a konzultáció hirdetéséről.

Törökbálint az egyetlen hely, ahol nem kékkel fedték le, hanem a következő hirdetést tették fel.

Érden Aradszki Andrásnak sem tetszett, hogy van ellenvélemény.

Szigetszentmiklós Lakihegyen is az egész felület elkékült.

Halásztelken is elfedték.

Egyedül a meglepetés helyszín – ahol nem árultuk el a videóban, hogy hol vagyunk – maradt érintetlen még a 6. napon is.

Ezekről a festékszóróval átalakított plakátokról is azt a hírt kaptuk, hogy elkékültek.

A KNK-ról (Karácsonyi Nemzeti Konzultáció) itt írtunk, és osztottuk meg a videó sorozatot: https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/posts/2869988899693703?__tn__=-RCsapjunk oda ezeknek egyéni bátor tettekkel, és önzetlen áldozatokkal!HA neked sem tetszik az orbáni önkény és a kifosztás, tegyél ellene!Cselekedj! Legyél győztes! Állj a bátrak közé!HAjrá!PL! O1G !Ha van bármi kétséged afelől, hogy MAGYARORSZÁG DIKTATÚRA, olvasd el ezt a cikket: http://www.emelttortenelem.hu/a-diktatura-8-legbiztosabb-jele/?fbclid=IwAR2cln-AHk056QhVdHm5fkJ2svyxd4Pxb1ZrQl054xl3nEZZL27gZoQ6UDMSárgapólósok büntetései, eljárási költségei.2018-ban eddig – leginkább a birtokvédelmi perekből adódóan – további 2 000 000 Ft-tal nőttek az eljárási költségeink.Így az összes terhelésünk – büntetések, eljárási költségek – elérte az 5 000 000 Ft-ot.Eddig a gyűjtésekből ennek töredéke, kicsit több mint 400 000 Ft jött össze.És természetesen vannak a működési költségek is.Azt is érdemes megjegyeznünk, hogy az akcióink videóit általában 1000 – 20 000 ember nézi meg. Néhányat többen.Ha minden videónk után a nézők fejenként csak 10 – 100 Ft-tal járulnának hozzá a költségeinkhez, akkor sokkal könnyebben tudnánk a hatalomnak nem tetsző tetteket végrehajtani.Ha segíteni akarsz, akkor minden megnézett videó, vagy minden neked tetsző bejegyzés után utalj, vagy küldj egy százast. vagy amennyit tudsz.Fontos, hogy biztass erre másokat is.A támogatást természetesen készpénzben is odaadhatod valamelyik Sárgapólósnak.B3 Takarékszövetkezet 73604095-10211768-00000000Név: Golcs Roland, vagy Sárgapólós büntetésszámlaMegjegyzés: Büntetés hozzájárulásKülföldről erre a számra tudsz utalni: IBAN szám: HU11 7360 4095 1021 1768 0000 0000Ezt követően a legtöbb bejegyzésünkbe és videóleírása beletesszük a fentieket. Hátha egyre többen kapnak kedvet az ellenállás támogatásához.Részletek a büntetéseinkről az alábbi hivatkozáson érhetők el: https://www.facebook.com/notes/nem-adom-a-h%C3%A1zamat/val%C3%B3ban-a-s%C3%A1rgap%C3%B3l%C3%B3sokkal-vagy-van-r%C3%A1-n%C3%A9gysz%C3%A1z-forintod-hogy-ki-tudj%C3%A1k-fizetni-a/2256767784349154/?hc_location=ufia/2256767784349154/?hc_location=ufi