Nem csúsztat, hanem hazudik.

Orbán csúsztatott, amikor a szankciókról beszélt a rádióban…
Ezen dühöngök 12 éve!
Ez a geczi lop, csal, hazudik.
Nem csúsztat, hanem hazudik. A csúsztatás azt jelenti, hogy mellébeszél, de részben igazat mond, azonban ő végig csak hazudott, mint a vízfolyás.
Ha eddig úgy hasítottunk, mint egy naszád és nálunk volt a legnagyobb % fejlődés, Európa motorja voltunk, meg minden… akkor hogy a fenébe lettünk pole pozícióból sereghajtók egy laza fél év alatt?
Hogy a fenébe lett (ársapkástul) nálunk a legnagyobb az infláció Európában?
Engem az döbbent meg, hogy felnőtt, felelős, szavazati joggal rendelkező “lények” még mindig feltétel nélkül bálványozzák őt.
Azt gondolja hogy Brüsszelben nem tudjak hogy mit hazudik össze-vissza a Kossuth rádióban.
“A műsorban arról is beszélt, hogy minden esetben sikerült mentességet elérni,”
Akkor magyarázd már el, te dagadt geczi, hogy akkor mi a fényességes kurvaélet súlyt minket, mert nem a szankciók, hiszen azt legyőztétek?!
Szóval összeszedtem pár intézkedését, ami olyan csúfos bukás volt…..
Nézzük az intézkedéseket: Covid idején késői zárásra és korai nyitásra szavazott, tudjuk mi lett a végeredménye. 16000 kínai lélegzetető-gépre szavazott, ami most valahol rohad és havi 1.5 milliárdért őrzik. Kinai vakcinara szavazott, amiből szinten tudjuk mi lett. Orosz gazra szavazott és most nálunk az egyik legdrágább a gázbeszerzés. Forintra szavazott az euro helyett, nálunk a legnagyobb az infláció az unióban. Kínai hitelre szavazott az uniós megegyezés és uniós ügyészség helyett.
Nem csúsztatott. HAZUDOTT!
De a tetves választói sem olvasni, sem tájékozódni nem tudnak. Nekik mindegy.
Úgyhogy kedves hárommillió nem-szavazó: ÉBRESZTŐ!
A magyar tv és rádió a leghitelesebben tájékoztatja a nyájat.
A legnagyobb bűnük az, és az ország népének az agyátmosása. Már akiét át lehet mosni.Hol a demokrácia? Orbánisztánban a csúti vajda birodalmában ?
Annak idején Rákosi pajtás rendszerét is demokráciának nevezték. Népi demokráciának.

Imre Szabo