Nem engedem iskolába holnap a gyerekemet!

Hiába rettegnek teljes joggal a tanárok és a szülők, hiába figyelmeztetnek szakértők az iskolanyitás veszélyeire. Orbán Viktor és hű csicskája, Kásler Miklós nem hallgatnak most sem az okosabbakra. Ezzel pedig emberéleteket sodorhatnak veszélybe.

Ennek fényében nem meglepő, hogy szakértők, szakszervezetek, pedagógusok, diákok és szülők sora szólalt fel a nyitás ellen.

A legtöbben attól félnek, hogy a pedagógusok még nem lesznek eléggé védettek az újranyitáskor. A gyermekek által hordozott vírus pedig szabadon mozoghat majd az iskolákban és az óvodákban. Onnét kezdve pedig nincs megállás: a gyerekek könnyedén hazahurcolhatják a kórokozót, megfertőzhetik tanáraikat, szüleiket és egymást is.

Kásler Miklós csak gyáván lapít. Egy szót nem szól a tanárok, a diákok és a szülők védelmében.

Hiába a széles körű tiltakozás, a káoszkormány nem hajlandó az általános iskolák és az óvodák nyitásából engedni. Kásler Miklós gyáva Fidesz-csicskaként ehhez némán asszisztál. Pedig kutya kötelessége lenne megpróbálni jobb belátásra bírni gazdáját, Orbán Viktort a XIX. és XX. kerületi lakosok életének megóvásáért.

De nem. Kásler Miklós, Orbán Viktor és a káoszkormány megint magára hagyta a diákokat, a szülőket és a tanárokat is. Teljes a káosz. Mindezt nem felejtjük majd el nekik, mikor 2022-ben a szavazófülkékhez megyünk.

Ön szerint… Óriási felelőtlenség, vagy megfontolt lépés az iskolák újranyitása? Vagy csak próbál kapkodni a Kedves Vezető az elúszni látszó “népszerűsége” miatt?

Forrás:https://hatarut.ezalenyeg.hu/helyi-problemak/kasler-miklos-nem-vedi-meg-a-kispesti-es-erzsebeti-tanarokat-diakokat-es-szuloket-sem-58397