Nem kell több pénz, magasabb fizetés az egészségügyben dolgozóknak, hiszen úgysem tudják elkölteni a kórházi büfékben.

0

Eredeti ötlettel állt elő a Kedves Vezető. Fizetésemelés helyett ” Tapsalapot hoz létre a kormány”

Az egészségügyi és szociális dolgozók erejükön felül teljesítenek a koronavírus miatt kialakult helyzetben, eddig azonban semmiféle extra juttatást vagy fizetésemelést nem kaptak. A TAPS ALAP ezt kívánja pótolni.

A magyar kormány egy egyre terjedő lakossági kezdeményezést látva döntött úgy, hogy orvosolja a tarthatatlan helyzetet.

“Láttam, hogy rengeteg magyar lakótelepen tapsáradatban törtek ki a magyarok, hogy így biztassák az egészségügyi dolgozókat, akik másnap soha nem látott lendülettel vetették bele magukat a munkába. Végre kiderült, mi az, ami igazán motiválja őket a munkában! Döntésem értelmében rendkívüli tapsalapot hozunk létre, hogy így segítsük az életüket. Ezek azok napok, amikor valóban józannak kell maradnunk, most én is ritkábban tapsolom meg magam, jobb helyen van ennek máshol!”

– mondta Orbán Viktor.

A miniszterelnök hozzátette, hogy a rendkívüli tapsalapból részesülhetnek a tűzoltók, a határőrök és a szociális dolgozók is, a rendőrök viszont nem. Utóbbi hatóság 2040-ig sávosan kapná meg a jussát a füttykoncerttől a szórványos tapsig.

Többen is beszállnak, hogy hizlalják a tartalékot, Nagy Feró például vállveregetést, Kásler Miklós pedig egy exkluzív miniszteri kacsintást tett bele a rendkívüli alapba.

Vidróczki Márton

……………………………………………………………………………………..

OLKT: Természetesen ez nem valós hír , hanem irónia, egy szatirikus írás a Hírcsárda jóvoltából. Mégis ajánlom jó fantáziával bíró olvasóinknak.

Remélem ezért az OLKT nem kap majd öt év börtönt álhírterjesztéséért. De ha mégis, akkor ezek tényleg nem ismerik a tréfát és semmi humorérzékük nincs…. Persze, öt év múlva, mikor majd egy új kormánynál szabadulok, nagy esélyem lesz a rehabilitációra 😀

Forrás Hircsárda