“NEM POLITIZÁLOK”

0

Ettől a szövegtől azért feszül pattanásig minden idegszálam, mert ez a két szó azt jelenti nekem, hogy aki mondja, annak így jó ahogy van jelen helyzetünk, kiválóak az életkörülményeink, minden tök jó, nem kell foglalkozni semmivel. Kissé erősebben fogalmazva teljesen közönyös az illető, még erősebben, [email protected] mindenbe, majd csak lesz valahogy.
Elgondolkodom rajta, hogy:
Náluk nincs devizahiteles a családban, baráti körben? Ritka szerencse!
Nincs gyerek, vagy tini, aki napi gondokkal küzd az iskolában, mert rosszak a könyvek, nincs jó – vagy egyáltalán bármilyen – nyelvtanár, nincs aki helyettesítse a beteg pedagógust. Ritka öröm ez!
Nincs munkahelyi gond, ahol kihajtják az ember belét éhbérért, /gondolom, ők megkapják az KSH szerinti átlagkeresetet, ami most 375.000 ft/ ahol ha beteg a dolgozó, akkor sem lehet beteg mert másnap már nem kell bemenni. De jó ilyen helyen dolgozni!
Nincs a szülővel sem gond, mert nem beteges típus, és biztos, hogy traumatológus szakorvosra sem lesz szüksége és különben is, a nyugdíjából minden évben két hetet el tud tölteni egy tengerparton nyáron, télen meg klassz buszos kirándulásra tud menni a hegyek közé egy hétre Ausztriába. A helyi nyugdíjas klub szervezésében. Tudnak élni ezek a nyugdíjasok!

Itt minden szép és jó, tök hülye aki politizál! Szép színes világ!

Szerinted???

Kerékgyártó László/facebook