Nem tudom túltenni magamat ezen.

A doktornő előkészül a saját vérvételére a kórház épülete előtt, mert maszk nélkül nem engedték be. Egy speciális vizsgálathoz kell a vér, mivel dr. Konstantina Rösch leukémiában szenved.
A doktornő azt mondja a videóban: “Micsoda szerencse, hogy meg tudom csinálni.” ….. “Ez nem nehéz.” … “De hogy ez a páciensek emberi méltóságával összeegyeztethető-e, azt nem tudom.” “Ez Ausztria 2022-ben. Leukémiám van és nem engedtek be, mert felmentésem van a maszkhordás alól. Ilyen állapotok vannak 2022-ben Ausztriában.”
A férfi, aki a felvételt készítette, ő segédkezett, ő adogatta a kémcsöveket a vérvételhez és közben így kommentálta a helyzetet: “Ez egy oktató videó minden betegnek az önálló vérvételhez, ha a kórházban már nem csinálják meg.”
Közben nevetgélnek, ami érthető is, mert másképp ez az undorító szituáció aligha lenne elviselhető.
Majd a doktornő azt mondja, hogy ez nem fog következmények nélkül maradni, ne gondolják, hogy következmények nélkül tudnak fasiszta, náci diktatúrát játszani.
———————————–
NA TEHÁT… EBBE AZ IRÁNYBA HALADUNK. ÉS NEM AZ A KEVÉS EMBER A FŐ BŰNÖS, AKI AKTÍVAN RÉSZT VESZ EBBEN AZ EGÉSZBEN… HANEM A NÉMA TÖMEGEK.